2011. október 24., hétfő

4.000 oldalletöltés! :) nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

Rekordgyorsasággal érte el a Lovely Nail Art Blolg a 4000-es oldalletöltés számot, ezért köszönet minden kedves alkalmi és visszatérő látogatómnak! :) Már világszerte 14 országban akadnak olvasóim, persze a legszorgosabbak a magyarok. :) Második helyen az Egyesült Királyság áll, őt pedig az Amerikai Egyesült Államok követi. Rendszeres olvasóim száma is nagyot nőtt az utóbbi pár napban, már kereken 50-en vagytok! Üdvözlök mindenkit nálam, remélem nem bánta meg egyikőtök sem, hogy rendszeres olvasómmá vált. :)

Ha bármilyen észrevételetek, megjegyzésetek, közölnivalótok van felém, azt bátran leírhatjátok nekem itt megjegyzésként, vagy ha valaki egy személyesebb dologról szeretne konzultálni velem, az írjon a tboci@citromail.hu e-mail címre, és amint tudok, válaszolni fogok neki. :)

Ne feledkezzetek meg arról sem, hogy nemrég elindult a Lovely Nail Art blog első nyereményjátéka! Még 6 napotok van arra, hogy helyesen válaszoljatok régebbi cikkeimmel kapcsolatos kérdésekre, így részt vegyetek a sorsoláson, melynek díja 2 db Essence Colour & Go körömlakk. Sok sikert mindenkinek! :)

Legközelebb az 5.000-es oldalletöltés-számnál jelentkezem ilyen összegző poszttal. Végezetül már csak jó blog-böngészést és további szép délutánt kívánok minden kedves látogatómnak! :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése