2011. október 1., szombat

Az essence legújabb termékei I.

Shape & style 3 az 1-ben körömreszelő

Könnyen használható, divatos és tökéletes körmeid ápolására! 3 lépés, 3 különböző felület: reszelés, egyenletes felület, polírozás. Speciális alakja is segít, hogy tökéletesen fényes körmöket varázsolj magadnak pillanatok alatt.


Nail Art dekor lakk

Minden művész kötelező kelléke: ezzel a vékony ecsetű körömlakkal nemcsak a körömvégeket festheted ki tökéletesen, hanem bármilyen mintát körmeidre rajzolhatsz a szezon legszebb színeivel. Egy kis gyakorlás, és bármit képes leszel megrajzolni – használd fantáziád és kezd neki!
két új színben, így összesen nyolc árnyalat közül válogathatsz.

Nail art speciális hatású fedőlakk

Nemcsak gyönyörű, megérinteni is fantasztikus. Speciális textúrájának köszönhetően különleges felületet biztosít körmeidnek, amelyet muszáj megérinteni! ha körmeiddel szeretnék hódítani idén ősszel, akkor erre mindenképpen szükséged lesz!



Nail art cracking fedőréteg

Vagány, stílusos, egyszerűen az aktuális divatirányzatok része: a töredezett körmök!Az új színárnyalatoknak köszönhetően új variációkat hozhatsz létre. Egyszerűen csak vidd fel a már kilakkozott körmödre, és nézd végig, ahogy végig reped másodpercek alatt.Két új színben, így már négy árnyalat közül válogathatsz.

Forrás: essence.eu

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése