2011. október 2., vasárnap

A csipke ősszel is divat

"Ne tartsunk attól, hogy körmeinket csak különleges alkalmakkor viselhetünk csipkemintát. Ráadásul az ősszel divatos gazdag lilákkal és sötét burgundi árnyalatokkal is párosíthatjuk. Viszont kerüljük a fekete lakkozással párosított fekete csipkét. Ennek eredménye ugyanis eléggé goth stílusúra hajazna."- ajánlja nekünk Anne Hathaway manikűröse, April Foreman. Elmondása szerint a közvetlenül a körmön viselt csipke nagy divat ősszel. Vegyünk mintát Blake Lovelyről vagy Jennifer Lopezről, akik szintén kedvelik ezt a technikát.

Használhatunk igazi csipkét, amit átlátszó lakkal tudunk körmünkre rögzíteni, előtte pedig egy alap körömlakkot vihetünk fel. Ha ez nem megoldható, akkor ma már be tudunk szerezni olyan körömmatricát, amely csipkemintázatú. Sally Hansen SALON effect körömmatricái is ilyenek, melyeket egy speciális körmökön használt ragasztóval lehet rögzíteni. Természetesen ez is beszerezhető a boltokban. Kicsit több melóval jár, mint egyszínűre kifesteni a körmeinket, viszont többen is fogják megcsodálni a kész remekművet. Amint találok megfelelő csipkét, el fogok készíteni egy ilyen körömdíszítést, csak hogy lássátok: nem lehetetlen! :)

( CND Dark Amethyst körömlakk - 2150 Ft / db, 3 lakk van egy csomagban, Sally Hansen csipkemintázatú körömmatrica - 2190 Ft / doboz )

Forrás: instyle.com    Fordította: bUtter_cUp

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése