2011. október 16., vasárnap

Érdekesség: A világ legbizarrabb körömlakkjai, melyeket a menstruációs vér inspirált!

Mi a véleményed arról a körömlakk kollekcióról, melynek inspirációjául a menstruációs vér szolgált, főként az utolsó napokon. Őrültségnek hangzik, igaz? Vess egy pillantást a valaha létezett eddigi legbizarrabb őszi körömlakk kollekciójára!

A szépségipar talán legtaszítóbb kozmetikumairól lehet szó, bár megemlíthetnénk még Lady Gaga parfümjét is, melynek állítólag vér és hímivarsejt illata van. És most eljött az ideje, hogy menstruációs vér, valamint zúzódások, sebek ihlette körömlakk kollekciót dobjanak piacra.

A Strange Beautiful márka ötödik kollekciója ez, melyet színek terén a furcsaság és "szépségtelenség" jellemez. Jane Schub, a márka megteremtője, úgy nyilatkozott, hogy nem szeretne olyan körömlakkokat tervezni, melyek csak egyek a sok közül. A végeredmény: Menstrual Last Day ( a menstruáció utolsó napja), Gradations of a Bruise ( a zúzódás fokozatai), Worn Black Bible ( kopott, feketeBbiblia). Ez csupán néhány árnyalat a márka legújabb kollekciójából.

A kollekciók kb. 17.000 Ft-ért lehet beszerezni. Hát ... mindenki döntse el, hogy megéri-e számára. Ti vennétek a körömlakkokból?

Forrás: OurVanity      Fordította: bUtter_cUp

2 megjegyzés :

  1. áá,nem :D mert alapján néhány körömlakk OK,de ha belegondolok hogy milyen ihletésű lakkot kenek fel magamra,túl gusztustalan.. :D

    VálaszTörlés
  2. Én is hasonló véleményen vagyok! :D

    VálaszTörlés