2011. október 18., kedd

Kardashian körömlakk kollekció az O.P.I-tól

A Kardashian testvérek ( balról: Kourtney, Kim, Khloe )
A világhírű O.P.I. körömlakk márka a Kardashian testvérekkel állt össze, hogy együttesen létrehozzák a Kardashian Kolors Nicole by Opi nevű körömlakk kollekciót. Én nem nagyon ismerem őket, annyit tudok, hogy Kim egy amerikai valóság showban szerepelt, tehát "csak" egy celeb. Egy meglehetősen gazdag celeb!A másik két lányról nincsenek információim.
A kollekció még ki sem jött, de már most nagy felhajtás van körülötte, mivel a nővérek már régóta bejelentették, hogy közös munkálatokat folytatnak az O.P.I.-val.

A márka így nyilatkozott a közös munkájukról:
"Nagyon izgatottak vagyunk amiatt, hogy mindenki kedvenc televíziós-családjával, vagyis Kardashian-ékkal dolgozhatunk együtt egy változatos, divatdiktátor körömlakk kollekción. A nagy fényű, csillogó lakkoktól kezdve a természetes árnyalatokon át a pinkes-korallos színekig minden megtalálható a kollekcióban, melyek a tökéletes kiegészítőül szolgálhatnak minden nőnek- legyen az tizenéves vagy akár anyuka. "

Nem csak változatos színeket, hanem változatos neveket is kaptak ezek a körömlakkok, ami az én részemről plusz pont. Szeretem, ha egy körömlakknak kreatív neve van, hát ha még passzol is az adott árnyalathoz, az már egyenesen mesés! :)  Van először "Kourt is Red-y for a Pedi", amit egy vörös színű lakk kapott nevéül. A "Kim-pletely in Love" egy pinkes árnyaltú lakk neve lett. A lakkok kb. 1700 Ft-os áron lesznek kaphatóak. Te megvennéd eeket a lakkokat, csak mert a Kardashian nővérek által lettek kreálva? Szereted/ nem szereted őket? Melyik a kedvenc árnyalatod? :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése