2011. október 17., hétfő

A Lancome márka új, alkalmi lakkjai

Kate Winslet a nagykövet asszonya annak a non-profit szervezetnek, melynek neve Arany Kalap ( Golden Hat). Céljuk nem kisebb, mint a világon élő autista gyermekek életének boldogabbá tétele. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a Lancome, és Kate Winslet segítségével létrehoztak egy ünnepi sminkkollekciót, melyek körömlakkokat is tartalmaznak.

Ezek a lakkok technikailag a cég legfejlettebb lakkjai. Színül lendületes és kellemes. Tartósságukat illetően, akár 7 napig is körmeinken maradnak. A vágott, puha ecset segítségével nagyon könnyű a felvitel, minden részt könnyedén elérhetünk vele. A körömlakkban körömvédő részecskék is találhatóak, így egészségesek lesznek körmeink, valamint a kopásnak is jobban ellen tudnak állni.

A Metil-szulfonil-metán (MSM) egy, a természetben is előforduló anyag, mely ismert jótékony hatásairól, például a körmökre is csodákat tehet, mivel segíti a keratin termelését, ami a köröm alapanyaga. 

A kapható árnyalatok ( + a fenti kép )


Én mindig is értékeltem, ha egy híresség - legyen az színész, énekes vagy csak celeb - tett valamithátrányos helyzetű embertársainkért. Persze, ha az nem csak a hírnév miatt történt. Ez egy nagyon szép gesztus mind a márkától, mind pedig Kate-től. Ti adakoztatok már valaha valamilyen alapítványnak?

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése