2011. október 4., kedd

Mágneses körömlakk: ki találkozott már vele?

Ha már unod a lakkjaidat és valami érdekes újdonság után kutatsz, akkor nem kell tovább keresgélned! Már kis hazánkban is kapható az új őrület, a mágneses körömlakk. Különlegessége abban rejlik, hogy a lakk anyaga nagyon apró fémrészecskéket tartalmaz. A kis apró részecskék, ha mágnes közelébe kerülnek, igazodnak annak pólusaihoz, így egy különleges minta jön létre a körmeiden. Van valakinek ilyen lakkja? Próbálta már valaki? Tervezem, hogy beszerzek egyet én is csak, hogy lássátok, mennyire igaz a hír.
Forrás: bellasugar.com, fordította: bUtter_cUp

2 megjegyzés :

  1. Úgy hallottam, meg láttam, :D hogy az Essence-nek van ilyen körömlakkja! Igaz én még nem próbáltam, meg nem is találtam meg boltban, de biztos az is jó lehet! =)
    Egyébként meg nagyon szép letisztult blogod van! =) Kellemes a design is! =)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a hozzászólásod! :) Először is: köszönöm a tippet! Szerintem valamelyik nap lesétálok a boltba, és körülnézek, aztán pedig jön egy helyzetjelentés. :)
    Végül pedig: Szeretem az egyszerű, kellemes dolgokat, ez a ruhatáramban is észrevehető. Köszönöm a dicsérő szavakat. :) Örülök neki, hogy olvasóbarát a blogom "ruhája". :)

    VálaszTörlés