2011. október 7., péntek

Miért ne lehetne?

A fiatalabbak körében népszerű körömlakkozási technika, hogy ahány körmük van, annyi féle színt vesznek elő. Kék mellé egy kis sárgát meg zöldet, és ha rózsaszín is van otthon, akkor jöjjön az is. Nekem hála az égnek nem volt ilyen korszakom. Számomra ez nem esztétikus. Hordhatja akár egy híresség vagy egy hétköznapi ember.
Ám mivel nincs olyan írott szabály, hogy ha simán csak egyszínűre szeretnénk kifesteni a körmeinket, akkor ne használhatnánk több féle lakkot. Mi a titka? Itt van egyből 2 tipp is!
  • Válasszunk ki egyetlen színt, majd annak egy világosabb vagy sötétebb tónusait felhasználva kreáljuk meg a manikűrünket. Két szín igazán nem sok, és ha nem túlságosan kitűnő a különbség, akkor kellemes és érdekes tud lenni. Vagy ...
   
O.P.I. Pink Flamenco és Conquistadorable Coral - 1560 Ft/db
  • Válasszunk ki bármely 5 olyan színt, ami nagyon közel áll egymáshoz a színkörben. Például: citromsárga, okkersárga, narancs, pirosas narancs, vérnarancs. A lényeg, hogy az árnyalatok között apró kis eltérés legyen. Minden ujjra jut egy más szín, de mégis harmóniában vannak egymással. Véleményem szerint ez még szép tud lenni.
 
O.P.I. Need Sunglasses, The "It" colour, In my backpocket, Atomic orange, Tasmanian devil made do it - 1560 Ft / db

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése