2011. november 3., csütörtök

Érdekesség: Férfiaknak szánt körömlakk és műszempilla!

Az egyik cikkemben írtam már arról, hogy manapság egyre több férfi keresi fel a manikűr/pedikűr szalonokat, és rakatja rendbe kezét/lábát. Ezzel még nincs is probléma, sőt! Ha egy pasi ad a külsejére, az csak dicséretes dolog lehet. Ám túlzásba is lehet vinni ezt! Hogy mivel? Férfiaknak gyártott műszempillákkal vagy csillogó lakkokkal. Hihetetlen, de mégis igaz, ráadásul Japánban és Londonban már nagy divatja van ezen termékeknek a férfiak körében. Bevallom, számomra nagyon fontos egy pasi szeme, talán ezt is nézem meg először, de ha meglátnám, ahogy rebesgeti a műpilláit, azon nyomban 180°-os fordulatot vennék és vissza se néznék.

De ez még csak az egyik: az Evolution Man névre keresztelt körömlakk kollekció darabjai között találhatunk fémes szürke vagy sötét vörös árnyalatokat is. Véleményem szerint még egy matt, színtelen, esetleg enyhén krémes színű lakkal egy férfi kézen még semmi gond nincs, ám ez már túlzás! Képzeljétek csak el: sétálni indulsz a barátoddal egy parkba, és épp aznap mostad le a lakkot a körmeidről és úgy döntesz, nem kensz fel újabb lakkot egy séta kedvéért. Megérkezik a szőke herceged fehér lovon, és az utcán összefont kezekkel sétálva nem tudják eldönteni a járókelők, hogy miért nem stimmel a látvány. Kinek nincs lakk a kezén? Kinek szőrös a keze? :D Engem megmosolyogtat ... nektek mi a véleményetek?

Képek forrása: OurFashion

6 megjegyzés :

  1. Hát igen,ez kicsit vicces! :)
    Én egyszer rá tudtam venni a barátomat,hogy a kisujján lévő körmöt kifessem(csak úgy hülyeségből,mert rámjött :D), de 5 perc múlva követelte hogy azonnal(!!!) mossam le neki! :D
    A Japánoknál meg semmin sem lepődhet meg az ember! Imádom azt az országot,de néha hülyét kapok az újabb "találmányoktól" :D .
    Barbara

    VálaszTörlés
  2. @Barbara: Hát ha megmutatnád a barátodnak ezt a cikket, biztosan nem hinne a szemének, hogy vannak férfiak, akik azért járnak szalonba, hogy ilyen lakkokat viselhessenek. :)

    VálaszTörlés
  3. Az én párom ha nagyon ki van száradva a körömágy bőre,akkor szokta mondani hogy csináljak már vele valamit:)De mást nem enged!

    VálaszTörlés
  4. Hú, a lakkal még megbarátkozom, na de pillák...:D

    VálaszTörlés
  5. @ Ms.Xixin, a férfiak már csak ilyenek. :) Az én barátomnak még nem nyúltam a körmeihez, de eljön majd az az idő is! :)

    VálaszTörlés
  6. sziasztok én hetero fiú vagyok és nekem bejön a körömlakkozás a barátnőmet nem zavarja,aranyosnak tartja ezzek közöl az első 3 szín klasz azokat elfogadnám de a vörös meg az a szürke kizárt

    VálaszTörlés