2011. november 3., csütörtök

Haul Time! 5 Essence & Lovely termék tesztelése!

A mai szerzeményeim! :)
Szép csütörtök estét kívánok mindenkinek! :) Ma ismét Budapest utcáin bandukoltam, és mivel visszafele lekéstem volna azt a vonatot, amivel terveztem hazajönni, így az egyel későbbi vonatot tűztem ki célul. És mit csinál egy beauty blogger 1 óra szabadidővel, ha nem a legközelebbi drogériát keresi fel újabb zsákmányokért? :) Eredetileg egy buffer beszerzésének reményében tértem be a Jászai Mari téri Rossmann-ba, ahol sajnos azzal kellett szembesülnöm, hogy náluk nem kapni most ilyen terméket. :( Úgyhogy elindultam az állványok felé, és nem tudtam megállni, hogy pár dolgot be ne pakoljak a kosaramba. :) Nézzük őket:
  1. Lovely Crystal Strengt tükörfényű tartós körömlakk Nr. 134.
  2. Essence Nail Polish Remover Pen - körömlakklemosó toll
  3. Lovely Art Liner díszítőlakk Nr. 7.
  4. Lovely Art Liner díszítőlakk Nr. 24.
  5. Essence Colour & Go! Quick Drying Nail Polish - gyorsan száradó körömlakk Nr. 70. Nude it!


Lovely Crystal Strengt tükörfényű tartós körömlakk Nr. 134.

És igen! Hölgyeim és uraim, sikerült! Végre van világoskék lakkom. :) Bár ez még nem a tökéletes árnyalat és nem is bírnám ki csupán egy kék darabbal, ezért a kutatómunkámat még nem hagyom abba. A Lovely lakkok közül ilyet még nem vettem, csak díszítőlakkot, de mivel az bevált nekem, ezért megpróbálkoztam egy ilyen 12ml-es kiszerelésűvel. Amit viszont csak itthon vettem észre - nem is értem miért - az a kő a tubus kupakjának tetején! :) Nekem nagyon tetszik. Aminek nagy örülök, hogy a Lovely lakkok folyamatos leárazás alatt vannak. Ezt a darabot, ha jól emlékszem,  220 Ft-os áron vettem. Számoltam azzal a lehetőséggel, hogy talán ilyen áron nem kapok valami szuper minőségű lakkot, de azt kell mondjam nektek, hogy bár 3 réteg felkenése után, de tökéletesen fed, ráadásul szép, élénk színe is van + olyan jó sima lett a felülete, hogy egész nap simogatnám. :D Teljesen megérte! :) Viszont alapozó vagy átlátszó lakk használata feltétlenül ajánlott az első réteg felvitele előtt! Én most elfelejtettem és kész rémálom most a körmöm. Majd este megpróbálom eltüntetni a nyomait valamelyik fehérítő módszerrel.
Az első, a második és a harmadik réteg lakk száradása után.

Essence Nail Polish Remover Pen - körömlakklemosó toll

Mivel vagyok olyan béna, hogy nem kell "véletlenül" összelakkoznom magam azért, hogy bemutathassam a következő terméket, ezért jöjjön máris a körömlakklemosó toll. Elkerülhetetlen, hogy néha festék kerüljön a bőrünkre és ettől jobb minél előbb megszabadulni. Ezért vettem meg ezt a kis tollat, amiért 599 Ft-ot fizettem. A figyelmeztetési tanácsok között szerepel a "Kupakot ne felejtsd el visszarakni rá!" mondat, ami szerintem eléggé egyértelmű, valamint a "Gyúlékony!" felirat. Gondolom a termékben lévő "ceruza rész" körömlakklemosóval van átitatva. Külön öröm, hogy a termék acetont nem tartalmaz.  Használata nagyon egyszerű, egyszerű mozdulatokkal távolítsuk el a lakkot a bőrről úgy, mintha egy füzetből szeretnénk kiradírozni valamit. Használat után pedig gondosan tegyük vissza a kupakját, nehogy kiszáradjon! Ráadásul nagyon finom, talán leginkább az eperhez hasonlító illata van! :) Imádni való!

Használat előtt és után. Az eredmény magáért beszél! :)

Lovely Art Liner díszítőlakk Nr. 7. és Lovely Art Liner díszítőlakk Nr. 24.

Ha nem bánjátok, akkor a két Lovely díszítőlakkot együtt mutatnám be. :)  Nem sokat dilemmáztam azon, hogy legalább kettőt is veszek közülük, mivel szuper-olcsón, 129 Ft-os (!) darabáron vettem meg őket! Sejtettem, hogy az alacsony ár mögött valami kis turpisság van, így sorra megnéztem a lakkok ecseteit, és azt láttam, amire számítottam: kiálló, ferde ecsetek, ráadásul volt egy olyan lakk, ami inkább már egy pasztához hasonlított. De nem adtam fel! Én? Feladni? :) Addig kutattak-kerestem-nyitogattam, két egészséges, normális állapotú lakkot nem találtam. És hogy miért is esett ezekre a színekre a választásom? Jön a Mikulás, a karácsony, és rengetek díszítést fogok majd csinálni nektek, amihez ez a két lakk tökéletesen fog szolgálni. :) Szerintem tisztára olyanok, mintha egy különleges, téli kollekció darabjai lennének. :)

A két lakk tesztelése melletti képen a feketével válik teljessé a Lovely díszítőlakk gyűjteményem! :)

Essence Colour & Go! Quick Drying Nail Polish - gyorsan száradó körömlakk Nr. 70. Nude it!

Tudom, hogy 36 darabból áll az Essence Colour & Go! kollekció, de megfogadtam, hogy amennyit tudok, annyit be is szerzek belőle! A választásom most erre a világosbarnás-krémes-drappos árnyalatra esett, mivel most a hasonló színű ruhadarabjaim vannak többségben. Az idei ősz megszerettette velem ezt a drappos színt, úgyhogy nem mehettem el az állvány mellett anélkül, hogy őt nem vettem volna le! :) Mielőtt felkentem volna az első réteget, most használtam alapozó lakkot, elkerülve az esetleges elszíneződéseket. Ajánlom nektek is, mert úgy jártok, mint én a kék lakkal! :D Olyan lett a kezem, mintha egy zombié lenne, mintha élettelen lenne. Egy remek Step by Step halloween-i körömdíszítős cikk lehetne belőle. :) De félre a viccel! Az első réteg felkenése után kapott eredményt az első képen láthatjátok. A tökéletes fedéstől még messze van, de akkor is imádom a színét! Jobban, mint a kávészínű lakkom. :) Most ő a favorit! A második réteg száradása utáni állapotról is láthattok képet. A kép készülési után edzésre kellett rohannom, de itt vagyok, és felkerült  a  harmadik is. :) Nagyon szép színe van!

1, 2, majd 3 rétegben. :)
Hát ennyi lett volna a mai kis termékterszelős-haulos cikkem. Ti milyen termékeket vásároltatok az elmúlt 7 napban? További szép estét! :)

6 megjegyzés :

  1. Most szereztem be az Essence Colur&Go Ice Princess körömlakkot,később fel is kenem:)

    VálaszTörlés
  2. a lovely lakkok a szerelmeim.
    imádom hogy kisimulnak az ember körmén, nekem több féle van, bátran merem ajánlani bármelyiket :)

    VálaszTörlés
  3. ha igazán gyönyörű kéket keresel, ajánlom a catrice up in the air-jét (530-as árnyalat) gyönyörű kék színe van, és már vagy 3-4 napja van a körmömön (mosogatást és egyéb lakkotnemkímélő tevékenységeket is remekül bír). imádom :D

    VálaszTörlés
  4. @ mia: néztem róla képet és igen! :) talán ő lenne számomra is az igazi. nézegettem Catrice lakkokat a boltban, de valamiért ezt a világoskéket nem találtam. :( remélhetőleg hoznak majd belőle vagy időközben töltik a készletet. nagyon köszönöm, hogy írtál!! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem sötétkék lakkjaim vannak, a kedvenc az essence multi dimension, nem tudom, lehet.e még kapni, én 299 Ft-os leárazáson vettem. Van egy világoskékem is (ennél világosabb), az meg Moyra, egész jó az is.
    Nagyon tetszik ez a nude körömlakk :)

    VálaszTörlés
  6. Én is nagyon szeretem ezt a nude lakkot, csak ajánlani tudom! :)

    VálaszTörlés