2011. november 17., csütörtök

Lapajánló Extra: Decemberi Glamour bemutatása A-tól Z-ig :) I. - A mellékletek

Hát ki sem tudtam teríteni teljesen az ágyra a mellékleteket, annyit kapni most a decemberi Glamourhoz! Ráadásul volt egy rejtélyes kis boríték a csomagban és ha a Továbbra kattintotok, megtudhatjátok, hogy mit rejt! :)

Nézzük sorba a mellékleteket és a hagyjuk a végére az újságot és a titokzatos borítékot! :) Először is van a csomagban egy Ünnepi Douglas magazin, amiben a különböző új és régi férfi és női parfümök mellett a füstös szemek elkészítését is megtalálhatunk. Gyönyörű két oldalas cikk van róla, ezenkívül számtalan karácsonyi ajándékötlet van még benne.

Jöjjön a DIEGO prospektus, ami karácsonyi lakásfeljújításra buzdíthat bennünket. Minket ez most annyira nem érdekel. :) Jöjjön a többi!

Egy webshop minikatalógusát is megkapjuk az újsággal együtt, ez a 3SUISSES.hu szóróanyaga. Ebben a pár oldalas kis katalógusban csupa leárazott termékek találhatóak, amiket szintén karácsonyi ajándékként próbálnak eladni nekünk. Akár 40%-os kedvezménnyel vásárolhatunk karácsonyra!

Lett még egy ikon magazinom is, ami a Westend bevásárlóközpont magazinja. Hozza a formáját: hihetetlenül sok ajándék ötlet, szilveszteri partiszettek, valamit könyv, film és koktélajánló. A leghasznosabb cikk a kis magazinban a "Csomagolás lépésről lépésre" címet kapta, amiből részletesen megismerkedhetünk az ajándékcsomagolás rejtelmeivel.


A hatalmas nagy Glamour mellékletbe mindent belepakoltak, amire csak kíváncsiak lehetünk a karácsonyi ajándékvásárlással vagy készülődéssel kapcsolatban: szuper olcsó darabok, a legjobb technikai cuccok, különleges ajándékötletek, beauty tippek, ajándékok a fürdőszobába, ékszerek, ajándékok a konyhába, koccintani valók, és a legfontosabban, 16 db kupon, hogy karácsonykor is maradjon a pénztárcánkba! :)) Szupeer!

A téli Marionnaud magazin rengeteg parfümöt, kozmetikumot ajánl a figyelmünkbe, valamint egy téli illathoroszkóppal is megajándékoz minket. Sok karácsonyi ajánlat valamint információk a téli kézápolásról. Ez mind, amit a kis magazin tartalmaz.

Na de most jöjjön ez a szuper furcsa boríték, amin édes kis űrlények ugrándoznak. :) Hehe! Egy ötletes kis szirupreklám, ami egy tájékoztatót, és egy "matricatüdőt" tartalmaz, amiből ki lehet venni a nem odavalót! :D

A következő cikkben jön a magazin! :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése