2011. december 5., hétfő

Véget ért a játék, megszületett a Blogger's Choice by OPI kollekció :)

Néhány héttel ezelőtt elindítottam egy játékot, melynek az volt a lényege, hogy pár kérdésre válaszolva kiderítsük, hogy a magyar beauty bloggerek milyen öt darabból álló körömlakk kollekciót adnának ki, mik a kedvenc színek, milyen árkategóriában mozogna és kivel dolgoznának együtt. Jöjjön most az eredményhirdetés! :)


A legtöbbetek az OPI márkával fogna össze és hozná létre a kis kedvenc kollekcióját, ezért a képen is OPI-s üvegcsék sorakoznak. Árban már eltérőbben mozogtatok, ám a fő szempont az volt, hogy egy árban mindenki számára elérhető kollekció szülessen. Dicséretes! :) Sokan OPI áron, sokan pedig jóval olcsóbban árulnátok a lakkokat. Volt olyan elmélet is, hogy kisebb és nagyobb méretben is elkészülne a kollekció, így a kisebbek alacsony áron - 600 Ft - a nagyobb kiszerelésű lakkok viszont OPI áron - 1980 Ft - kerülnének a polcokra.

Az öt legkedveltebb árnyalat pedig:
  1. Rózsaszín - krémes, mályvás, francia lakkozáshoz való, esetleg enyhén aranyosan fénylő.
  2. Nude szín - kinek erősebb, kinek halványabb. Volt említve teve színű lakk is, valamint a taupe árnyalat.
  3. Holografikus lakk - legtöbbetek kék-fehér-ezüst változatban készítené el a sajátját, ám volt aki a kék-lila párosítást álmodta meg.
  4. Csillámos fedőlakk - ezt a lakkot több, mint az 50 %-otok biztosan belerakná a kollekciójába. A Circus Confettit többen is említettétek, valamint a képen is látható ezüstös változatot. Egy hideg, világos színt, valami hasonlót.
  5. Jeges kék - sokan az évszakok által lennének inspirálva és a télhez egy jeges , hideg, fehéres kéket tudnátok elképzelni, valami hasonlót, mint a képen. 
A cikkben szeretném bemutatni az egyetlen beérkezett komplett kollekció képét fantázianevekkel, tubusokkal, mindennel együtt, amit mia készített el.
Valamint szeretném megköszönni Barbuus kreativitását a lakkok nevét illetően. :) Elnyerte a tetszésemet, így 4 lakk az ő ötletei alapján kapta a nevét.

Remélem tetszett ez a kis nyeremény nélküli játék! :) Szeretnék még majd ilyeneket a későbbiek folyamán, persze csak ha Ti is játékos kedvetekben lesztek! További szép délutánt! :)

2 megjegyzés :

  1. valami nem stimmel az új sablonoddal. IE-rel meg sem tudom nyitni a blogod, chrome-mal nagy nehezen, de sajnos így is fagy és nagyon akad.. :(

    egéybként jól sikerült a kollekció. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy szóltál, intézkedem! :)

    VálaszTörlés