2012. január 18., szerda

Kérlek, olvassátok végig! :) Köszönöm!

Kezdem az örömhírrel! Hatalmas örömmel tájékoztatlak benneteket,hogy: SIKERESEN LEVIZSGÁZTAM! :) Meg van a bizonyítványom, hivatalosan is kézápoló és műkörömépítő lettem. :) Gyakorlati vizsgámon 89%-ot, szóbeli vizsgámon 94%-ot értem el, ami úgy érzem, egy szép teljesítmény. :)

Másod sorban pedig szeretnék elnézést kérni az összes rendszeres és alkalmi látogatómtól, hogy az elmúlt napokban nem tudtam normálisan cikkezni nektek. Tényleg nagyon sajnálom, de ez a vizsga most nagyon de nagyon fontos volt számomra. A 365 Day Nail Art körömdíszítései készen vannak, már a gépen csücsülnek a képek, de a cikkeket sajnos nem volt időm megszerkeszteni. Ezen a héten egy edzésen ( holnap ), egy fellépésen ( péntek ) és egy sulin ( vasárnap ) kívül nem megyek, így nagyon sok időm lesz bepótolni a lemaradásomat és a következő nyereményjátékon gondolkodni. :)

Megköszönöm azoknak a rendszeres látogatóknak, akik  még ebben a kicsit "cikk-válságos" időszakban is be-be nézegettek a blogra. Holnaptól kezdeném a felzárkózást. További szép napot mindenkinek! :)

12 megjegyzés :

 1. gratulálok Bogi, ügyes lány voltál! :)
  várunk türelmesen... ;)

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok! Nagyon ügyes voltál! És várunk amint kicsit lecsendesedtek körülötted az események :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon ügyes vagy, gratulálok! :]

  VálaszTörlés
 4. Gratula a vizsgához:)
  És szerintem tűkön ülve várjuk a képeket továbbra is:)

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok,szép eredmények és nem kell rohanni csak szépen nyugodtan:)

  VálaszTörlés