2012. január 29., vasárnap

Nail Club - Farsang! :)

Újra jelentkezik a Nail Club, immáron harmadszor! :) Minden egyes alkalommal van egy közös kép, ami jelképesen megjeleníti a témát valamint akár inspirálhatja is a tagokat. A mostani képek mindegyikén valamilyen farsangi álarc szerepelt, ezért úgy gondoltam, hogy mivel sok bloggerina fog ilyesmi körömdíszítést készíteni, én egy picit másfélét csinálok. :) Nem a "beöltözős-álarcos-maskarás" része inspirálta a mostani körömdíszítést, hanem a "sokszínűség, az ünnepi forgatag és a merészség".

A díszítésben látható csillámos alapot nem tudjátok egy lakkban megvenni, mivel én is 4 féle csillámos darabból okoskodtam ki. :) Ezek alatt Lora és Essence lakkokat értek! Sajnos a képek kicsit butára sikeredtek és nem adják vissza igazán a dolgot. A szöveg "élőben" sokkal jobban kitűnik a háttérből, ami inkább kellemes arany színű .. Ha kíváncsiak vagytok a pontos "árnyalatra", kommentben leírhatom nektek. :) A felirathoz használt  fekete és fehér lakk márkája lényegtelen, hiszen csak a szín stimmeljen, és ugyanilyen végeredményt érhettek el. :)





A többiek munkája:
Vendégbloggerina: Fruh

5 megjegyzés :

  1. Azta mennyire szép kivitelezés *_* Hasonlót szerettem volna, de tuti nem tudtam volna ilyen szépen megcsinálni, ezért hagytam is az ötletet..

    VálaszTörlés
  2. nagyon jól néz ki, tényleg nagyon szépen csináltad meg :)
    (roni)

    VálaszTörlés
  3. sztem szuperül látszik a felirat,nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nagyon tetszik a felirat, meg úgy az egész :)

    VálaszTörlés