2012. január 8., vasárnap

Talán nem is sejtettétek ... :(


Sajnos a körmeim valami miatt mostanában nagyon letöredeztek és nem voltak képesek csak egy picikét is megnőni, ezért csütörtökön már egy nagyon vékony porcelán réteget húztam rájuk, hogy majd szépen  meg tudjanak nőni. A porcelán körmökben az a jó, hogy szép erősek, nem látszik rajta, hogy mű, valamint egyszerűbben le is lehet szedni, mint a zselét. Remélem nem bánjátok, hogy erre festem a körömdíszítést, de valamit egyszerűen kezdenem kellett velük, mert csúnya körmökkel nem szerettem volna fotózgatni a festéseket. A 365 Day Nail Art Challenge mai részét hamarosan láthatjátok! )

10 megjegyzés :

  1. Biztos a tél miatt... Kevesebb vitamin, meg ásványianyag miatt.. :/

    VálaszTörlés
  2. miért tűnnek el a megjegyzéseim ?:(

    VálaszTörlés
  3. @ Thündérke: eltűnnek?! :O Az utolsó megjegyzésed ( ez előtt) a "Mutass valami újat!" cikkhez érkezett. Honnan veszett el? Sajnálom, ha eltűnnek, én egy megjegyzést sem törlök ki. :(

    VálaszTörlés
  4. igen :S pl.: http://lovely-nail-art.blogspot.com/2012/01/mai-mukormozesem.html ide már kétszer is írtam :S

    VálaszTörlés
  5. Igen, megtaláltam. 2 megjegyzésedet SPAM-ként értékelte, ezért nem rakta ki. :S Megpróbálom orvosolni a problémát!

    VálaszTörlés
  6. Lehet nem ártana néhány nap körömlakk és porcelán nélküli szünet. Egy kis "szellőztetés", minden nap citromos áztatás, valamint jó még a ricinusolajos és olívaolajos pakolás is... Kell egy kis pihi a körmeidnek is :)

    VálaszTörlés
  7. Igen, igazad van, a szellőztetés rájuk férne. Ezért csinálom úgy a 365 Day Nail Art Challenge-t, hogy amint kész le is mosom, csak sajnos jelenleg az életritmusom az szörnyű. Alig alszol, alig eszem, gyümölcs és zöldség néha napokig nem kerül a szervezetembe, stb. :( Már várom, hogy túl legyek a vizsgáimon ( január 11. és 18.), talán akkor jobb lesz. Addig meg maradnak a kis porcelánok, meg szedem a vitamin tablettát.

    VálaszTörlés
  8. Nem lehet, hogy egyáltalában a rengeteg lakk+lemosás nem tetszik a körmeidnek? csak mert lehet akármennyire klassz az egy éves körömcsellendzs, ha közben tönkrevágja a körmeid.

    VálaszTörlés
  9. Én inkább fognám a télre és a vitaminhiányra. Most elkezdtem szedni a vitaminbogyót, meg több folyadékot iszok mint szoktam, aztán nem sokára leszedem a porcelán és megnézem, hogy hogy vannak a körmök. Biztos, hogy nem szeretik a mindennapos találkát a lemosóval, de hidd el, nagy hangsúlyt fektetek az ápolásukra is . :)

    VálaszTörlés
  10. De hát most kapcsolok, hogy a porcelán miatt a körmöm és a lemosó nem is találkozik. :)

    VálaszTörlés