2012. február 6., hétfő

Óriásposzt az OPI 2012-es tavaszi/nyári kollekciójáról, a Holland-ról

Egyetlen egy OPI lakkom sincs, sosem volt. Tehát előre szólok, a képeket nem én készítettem, azokat a Beauty Junkies Unite-nak köszönhetjük. :) Ám a jövőben természetesen ezen változtatni fogok! :) Addig is itt egy poszt a legújabb OPI kollekcióról, ami a Holland névre hallgat. Az összesen 12 lakkból álló kollekció darabjai között vannak élénk, világos színek, például Kiss me on my tulips vagy A roll in the hauge, ám ezek között a sötétebb, komorabb árnyalatok is helyet kaptak, mint például Vampsterdam.

Hihetetlenül kreatív emberkének tartom, aki nevet adott a lakkoknak. Szuperül illenek a színekhez, a koncepcióhoz, a kollekció nevéhez (Holland). A holland fapapucsra, a tulipánokra vagy a szélmalomra utaló neveket találhatunk "elrejtve", ha jobban megvizsgáljuk a neveket és persze tudunk angolul. :) ( Kiss me on my tulips, Thanks a windmillion, Wooden shoe like to know)


A kollekció fele, azaz 6 lakk apró kis fénylő szemcséket is tartalmaz, így nem egyszínű, hanem szépen csillogó körmöket kapunk lakkozás után végeredményként. Személyes kedvencem az úgymond egyszínűek csoportjából a Kiss Me On My Tulips, a csillogóak közül pedig a Pedal Faster Suzie!


A kollekciót február 8-tól, azaz holnaputántól lehet kapni a boltokban, természetesen itt nem Magyarországot értem, hanem a jó öreg Amerikát. Egy lakk ára 8 dollár 50 cent, vagyis átszámítva kb. 1850 Ft.

1 megjegyzés :