2012. március 20., kedd

Érdekes "egy mozdulat" technika

Bár van "egy mozdulat" ecsetem és hozzá való akrilfestékem, nem mondom, hogy tudok is vele bánni, hiszen az alapképzésben ezt nem oktatják, annyi felszerelésem pedig még nincs hozzá, hogy el tudjak menni továbbképzésre, így maradt az itthoni ismerkedés, próbálgatás. :) Nekem Crystal Nails One Move II. ecsetem van, amivel apróbb leveleket, virágocskákat lehet készíteni. Ferde szőrű, ami nagyon sokat segít a motívumok elkészítésében. A kedvencem ez a gyönyörű ékszerecset! :) Az alábbi képeken a körmömet láthatjátok, így néznek ki most, amik első próbálkozásra nekem tetszenek. Igazából most még csak ismerkedtem a festékekkel, a technikával, már amennyire itthon képes vagyok rá. A lényeg az, hogy az ecset egyik végét az egyik, másik végét a másik színű festékbe mártjuk, majd a kézfejen vagy palettán pár mozdulattal átmenetet készítünk, majd egy vonással kész a szirom, virág.


5 megjegyzés :

  1. Én is akarok ilyet csinálni *.*
    By:
    http://sorasbeautydream.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon-nagyon-nagyon jóó!! :OO

    VálaszTörlés
  3. hú ezt az átmenetet már több helyen is olvastam, de pontosan hogyan is kell megcsinálni?:):$ meg is mutathatnád step by stepben vagy vidin, vmi :$

    VálaszTörlés
  4. Csinálhatok egy Step by Step cikket, ha van rá igény. :) Videót még sosem csináltam, lehet nem is menne, mert nincs olyan minőségű felvető ketyerém. Készítek akkor egy cikket képekből, meg illusztrációkkal meg mindennel, hogy pontosan le tudjátok követni a mozdulataimat. :)

    VálaszTörlés