2012. március 29., csütörtök

Hamarosan: porcelán műköröm step by step!


Most kezdem el összerakosgatni a cikket, képeket szépen összerendezni, meg minden egyéb, de addig is egy kicsit beszélgessünk a témáról! :) A porcelánt szeretem nagyon a saját körmeimet, mert talán élethűbb és természetközelibb, mint a zselé, de ezt majd döntsétek el ti a képek láttán! :) Az általam látogatott beauty bogok nem foglalkoznak a műkörmökkel, azok "miért?" és "hogyan?"-jával, ezért magaménak érzem a feladatot, hogy kicsit közelebb hozzalak benneteket a témához. :)
 Sokan nem szeretik, ez tény, válaszuk pedig csak ennyi: mindent ellenzek, ami mű! Ez egy nagyon szép hozzáállás, de vannak olyan emberek, akiknek valamilyen körömdeformitás ( legyen az szerzett vagy veleszületett) miatt a műköröm egy szuper jó dolog, hiszen ezáltal nekik is ápolt, szép kezük lehet és nem kell azokat rejtegetniük. Most én is egy tök természetes, visszafogott hosszúságú, kellemes kis porcelán műkörmöt készítettem, hogy lássátok: nem mind rossz, ami mű! :) Addig is egy kérdés: volt e már műkörmötök és ha igen, akkor az milyen volt?

8 megjegyzés :

  1. Volt, és porcelán! :)) S már nagyon várom, hogy feltedd a cikket. :)

    Ha jól rémlik, akkor írtál róla, hogy linkcserében benne lennél... ez még áll? :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Vick!

    Igen, a linkcserére vonatkozó ajánlatom még áll és állni is fog egy jó darabig. :) Beszéljük meg privát levélen keresztül, kérlek, írj rám! Ahová küldheted a leveled: tboci@citromail.hu e-mail címre vagy megkereshetsz Facebook-on is, ott Tornai Boglárka néven fogsz majd megtalálni. Köszönöm! :) Szép napot!

    VálaszTörlés
  3. Nem volt szerencsére olyan a körmöm, hogy nem igen igényli mert gyorsan nő és szép hosszú, ritkán törik. :)
    By:
    http://sorasbeautydream.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  4. Várom a step by stepet!
    De kezdhetnéd nagyon alap dolgoktól, pl. mi a különbség a zselés és porcelán között egyáltalán...

    VálaszTörlés
  5. Nekem még sose volt :) várom a bejegyzést! :)

    VálaszTörlés
  6. Én nem ellenzem a műkörmöket, nagyon-nagyon szépeket lehet összehozni. Pusztán azért nincs nekem is, mert imádom festegetni a körmöm, akár 2 naponta is váltani, és elég egészséges és erős is ehhez a saját körmöm, így csak felesleges pénzkidobás lenne egy műköröm. Az olyanokat egyébként nem szeretem, amik hatalmasak és hegyesek, amikről lesüt, hogy a viselője egy tányért nem tesz odébb, nemhogy mosogasson. De ez már a nagyon szélsőséges karom eset.

    Egyébként egyszer volt nekem is, porcelánból. Ismerős csinálta, akkor még csak gyakorolgatott, tehát nem is lett olyan hűdehajdenagyonfasza. Egy próbát azért megért. :)

    VálaszTörlés
  7. Én már nagyon várom a posztot róla!!! :)))

    VálaszTörlés
  8. Nekem 5 évig volt műkörmöm, zselés és vagy poros épített, vagy inkább air-brush technikával díszített:) nagyon szerettem, mert a saját körmeim azelőtt is gyengék voltak, nagynehezen sikerült rendbehozni a műköröm után, majd beteg lettem, nagyon és most megint töredeznek lefelé:( de legalább van elfoglaltság azzal, hogy festegetem magamnak:)

    VálaszTörlés