2012. március 25., vasárnap

Újdonság a piacon: "kaviár" manikűr

Bevallom, nekem először egy bőrradír jutott róla az eszembe, de miután megláttam ezt a kis tubust, nagyon édesnek találtam. :) Az új körömdizájn lényege, hogy cukorgolyócskákhoz hasonló mikrogyöngyökkel van tele az egész köröm. A cím becsapós, de nem kell megijedni, szó sincs semmilyen halikráról, ez csak a fantázianeve az új féle körömdíszítésnek.

Az elkészítése nagyon egyszerű: először is válaszd ki a kedvenc lakkod, majd a színiben hozzá passzoló bogyós tubust szerezd be a boltból. Ezek nélkül nehéz lenne ... :) A körmöd előkészítése után vidd fel a lakkot két rétegben, majd szórd rá a gyöngyöcskéket. Figyelj arra, hogy az alatt az ujj alatt, amelyiken dolgozol, mindig legyen valami tálka, hogy a leeső gyöngyök ne szóródjanak szét. Ha minden ujjad beszórtad, picit nyomogasd meg a bogyócskákat, hogy jól rögzüljenek a helyükön. Igazából ennyi. :) Gondolom rájöttetek, hogy ez egy alkalmi / egy estés körömdíszítés, amit ha nagyon akarnál sem tudnál napokig viselni, de egy próbát megér.


A készletek holnaptól lesznek megrendelhetőek a ciate.co.uk honlapról. Ha valaki lesz olyan elvetemült és megrendeli, vagy csak készít egy kaviár manikűr által inspirált sminket, körömdíszítést, vagy bármit, az szóljon! :)

6 megjegyzés :

  1. Juj ezt ki fogom próbálni :D
    By:
    http://sorasbeautydream.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Egy körömre tudom elképzelni, mondjuk a gyűrűsujjakra, de minden sztm túlzás. De amúgy érdekes technika. :)

    Még egy kérdésem lenne a tegnapihoz, hogy eszembe jutott, hogy annó egyszer te is tettél egy vékony réteg porcit a körmödre. Csak simán átlátszót tettél rá az egészre, vagy a szabadszélt is megcsináltad fehérrel?
    Köszi! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Vick!

    Megkerestem neked a cikket, amit a porci körmeimről készítettem. :) Így visszanézve olyan kis sutának tűnik, de hát a lényeg, hogy megvan! :) Kérdésedre válaszolva: a szabadszélt is megcsináltam fehérrel. A cikket itt tudod megnézni: http://lovely-nail-art.blogspot.com/2012/01/talan-nem-is-sejtettetek.html

    VálaszTörlés