2012. április 8., vasárnap

Ajánló: Lakkfan

Egy nemrég indult beauty blogot szeretnék nektek bemutatni, melynek szerkesztője a 22 éves debreceni lány Szabó Veronika "Verus", és kizárólag körömlakkokkal foglalkozik. Az alábbi kis interjúban vele ismerkedhettek meg. Ha kedvetek támadt meglesni a blogját, akkor a jobb oldali sávban már megtalálhatjátok a bannerjét, arra kattintva pedig már olvasgathatjátok is a cikkeit. :) Linkcserés ajánlatokkal nyugodtan bombázhattok, ahogy azt Verus is tette. Két feltétele van: kérek egy bannert, valamint pár kérdésre kell válaszolnia a lelkes és bátor jelentkezőnek. :) E-mail címem: tboci@citromail.hu


Szerk.: Mióta foglalkozol blogolással? Mi célból kezdtél neki?
V: Közel öt éve született az első blogom, egy tanárom inspirált. Akkoriban újságírást is tanultam, és ehhez tökéletes gyakorló pálya volt egy blog. Mindig is szerettem fogalmazásokat írni, büszke voltam a stílusomra amit szerettem volna másoknak is megmutatni.

Szerk.: Azt írtad, eddig más jellegű blogot vezettél. Mi vett rá, hogy elmerülj a beauty blogok világában és részese legyél?
V: Az évek folyamán sokféle blogfajtát kipróbáltam, de végül is a komplex blogtípus vált be, azon belül is a személyesebb hangvételű, véleménykifejtő blogolás. A beauty blog indítás egy hirtelen ötlet volt. Kóboroltam a neten, amikor egy külföldi lakkokkal foglalkozó oldalra bukkantam. (Hozzáteszem, előtte soha, semmilyen beauty blogot nem követtem.) Elkezdtem linkről linkre ugrálni, és azon kaptam magam, hogy több tucat blogot bejártam, de nem találkoztam olyan magyar oldallal, ami csakis, és kizárólag körömlakokkal foglalkozna. Elgondolkodtam... szeretek írni, blogolni, és szeretek körömlakkozni. Innen adódott a dolog, hogy miért ne hoznám össze a két hobbit. 10 perc múlva megszületett a Lakkfan.

Szerk.: Gondolom büszke vagy a körömlakk gyűjteményedre. Mesélj róla nekünk egy picit! :) Hány tagja van? Honnan szoktad beszerezni őket? Van-e esetleg egy-két kedvenc darabod?
V: Igen, abszolút szeretem a gyűjteményem! Jelenleg 42 db lakkal büszkélkedem. Nem vagyok híve az eszetlen vásárlásnak, megfontoltan vettem meg minden lakkom, ezért sem rúg olyan hatalmasra a tagok száma, hiányzik is olykor még egy-két darab. Leginkább a Rossmannban vásárolok, nagy NYC lakk barát vagyok, számomra azok váltak be a legjobban. A kedvenc is egy NYC darab, a Fashion Ave Fuchsia.

Szerk.: Milyen cikkeket olvashatunk majd tőled a közeljövőben? Milyen terveid vannak?
V: Feltétlen szeretnék több step-by-step postot írni, adós is vagyok már párral. Nekem is sokat segítettek a másoknál olvasott, részletes leírások. Első sorban most ezt a vonalat kívánom erősíteni, de többek között a water marble technikám is tökéletesítésre vár.

Ha meg szeretnéd nézni Verus blogját, azt a http://lakkfan.blogspot.com címen teheted meg!

6 megjegyzés :

  1. Én is írtam neked ezügyben, de nem válaszoltál. :(
    (márc.29-én ment a mail)

    VálaszTörlés
  2. Szia Vick! Mivel nem emlékeztem a leveledre, ezért most meg is néztem a mappákat, és a citromail valamiért a kéretlen ( spam ) levelek közé tette a mail-edet. :S Elnézésedet kérem, perceken belül megy a válasz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj! :) Előfordul. Várom! :)

      Törlés
    2. Üzenet elküldve! Szép napot! :)

      Törlés
    3. Megkaptam, igyekszem mielőbb küldeni a választ, de most mozizni megyünk. :)) Szép ünnepet!

      Törlés
  3. Köszönöm szépen az ajánlót! :)

    VálaszTörlés