2012. április 8., vasárnap

Felkészülni, vigyázz, kész, Glamour-napok! I. Tervek

Sajnos épp azon üzlet kuponja nem található meg az áprilisi kuponfüzetben, ahol feltétlenül vásárolni szeretnék, így 1.000 Ft kedvezménytől "esek el" úgymond, de ettől függetlenül ki tudtam vágni 3 kupont, amiket jó lenne tárgyakra beváltani. :) Igen, az összes kupon számához a 3 igen csekély, de attól még hogy egy csomó, általam nem is látogatott üzletekben MOST jelentős kedvezménnyel juthatnék hozzá cuccokhoz, csak azt veszem, ami tényleg érdekel és nem fog a polcon porosodni.

Először is a kupon nélküli H & M -be fogok bemenni és hazahozni a kiszemelt áldozatomat, a leendő gyönyörűséges fürdőruhám vagyis bikinim. Idén egy "kis csavart" is bele fogok vinni, hogy ne legyen olyan unalmas: pánt nélküli középen csavart barack ( vagy smaragd zöld? ) bikini felső és fekete, hátul fodros félbugyis bikini alsó. Sajnos a barack színű nincs fent a hivatalos honlapjukon ( nem is értem miért ), valamint a felső sem pontosan így néz ki, máshogy megy középen a csavarás, ezért így "látatlanban" kérdezem csak meg: ti melyik mellett döntenétek? Barack vagy zöld?

Az első kupon, amit nagyon de nagyon be szeretnék váltani, az a 40% kedvezményre jogosító Yves Rocher kupon, amit bármire, kivétel a Zöld pöttyös termékekre cserélhetek be. Szemeztem ott egy csudajó dúsító samponnal a múltkori boltjárat alkalmával, de inkább a krémek mellett döntöttem. El ne felejtsem nektek bemutatni őket, még mielőtt elfogynának! :) Imádom az illatukat, de véleményemet majd a terméktesztelős cikkre tartogatom. Na, talán majd most .. :) Ti vettetek már Yves Rocher temékeket? Rossz vagy jó tapasztalataitok vannak a márkával kapcsolatban?

A BB krémről hallottam már jót is, rosszat is, de a saját bőrömön szeretném kipróbálni, hogy mit is tud. A reklámfilm nagyon jól elkészített, talán már azután mentem volna is a boltba, miután láttam, ám a negatív vélemények és az, hogy nem nyertem soha a sok nyereményjátékukon, bevallom kicsit elkedvetlenítettek. E cikk végén nagyon szívesen olvasnám azok hozzászólásait, akik tesztelték vagy huzamosabb ideig használták / használják ezt a krémet. Ajánlott fogyasztói ára 2.199 Ft, a kedvezménnyel pedig 1.650 Ft lesz. Még gondolkodom rajta ...

Lehet furán fog hangzani, de pontosan a kuponon szereplő szettet szeretnék nagyon de nagyon megszerezni. :) A Glamour áprilisi számában egy egész oldalt kapott ez a két, és nagyon megszerettem. Nem tudom, hogy ez egy kezdődő barack-mánia első jele, de nem is annyira érdekel! :) Ha nem is minden darabot a New Yorkerből fogok beszerezni, törekedni fogok rá, hogy összehozzak egy nagyon is hasonló szettet. Ti tervezitek, hogy a Glamour-napok alkalmával felújítjátok a ruhatáratokat egy-két tavaszias darabbal?


Ezen kuponok mellett az újságban is van még néhány, amit ki lehet vágni, és a dm-ben ( vagy Rossmann.ban? ) be lehet váltani. Egyet egy szépségápolási termékre lehet beváltani, tehát nagyon úgy tűnik, hogy új tagja lesz a körömlakk gyűjteménynek, valamint szintén egy 50%-os kedvezményre jogosító kupon, amivel kedvezményesen vehetünk hajfestéket.

9 megjegyzés :

  1. Barack szerintem! :) Én is a H&M-es kupont vártam nagyon:(

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is barack, de csak akkor, ha az szép barack! :)

    Egyébként én a Joy áprilisi számában találtam egy kis BB krém mintát, light-ot. Azon éltem 3 napig, és nekem nagyon bevált. Müllerben meg is vettem akciósan 1800ért. Nekem semmi gondom vele, tetszik az illata, jó az állaga, könnyen kenhető, kevés is elég, szépen fed és tényleg jól hidratál. Én ezelőtt soha(!) nem használtam alapozót, se púdert se semmi ilyesmit, sminkelésem is annyiban merült ki, hogy spirál meg ceruza, és kész, de a BB-vel együtt rákaptam a sminkelésre is... szemhéjpúdernak is jó alap a BB. Szerintem. ^^

    VálaszTörlés
  3. Bevallom az én szívem is a barack felé húz .. :) De a neonos élénk smaragdzöld pedig olyan gyönyörűen mutat napsütötte bőrön..

    VálaszTörlés
  4. A Garnier BB szerintem legjobb a száraz és a normál bőrűeknek. Nekem kombinált, és néha mintha zsírosítana kicsit, az amúgy is necces részeken.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is ettől félek egy kicsit, hogy csak ront a helyzeten, amúgy is kicsit zsíros a bőröm. Örülök, hogy hasonló bőrtípusú lányoktól is hallok személyes véleményt.

      Törlés
  5. Bogi, szerintem sötét lesz neked a legvilágosabb árnyalat is.
    Én két termékmintát kaptam. :D Borzalmas volt. Tiszta "zsíros" volt a fejem tőle. A nyakamtól baromira elütött a színe. Sárgásnak mondanám az én fehér fejemen. Levi is mondta, hogy nagyon maszkos hatása van xD Jah és kb 10x púdereztem újra, hogy ne legyen annyira fényes. Úgyhogy én lemondtam róla. Az essence-nek sokkal jobb "BB kréme" van. Az mattítós, és nem olajos, mint ez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, beleolvastam a tesztedbe, és szomorú voltam. De hát így járnak a falfehér bőrű lányok .. :D Nekünk irgalmatlanul nehéz jó alapozót vagy ilyen BB krémet találni. Az Essence krémjéről még csak képeket láttam, de majd pénteken megnézem, hogy pontosan milyenek. :)

      Törlés
  6. Én szombaton megyek nagy shoppingra. :D Be akarok szerezni színes blézereket, meg cuccokat, mert még mindig nagyon fekete fehér színskálán mozgok. xDD ( nekem is nagy szerelem a barack szín, nadrágra vadászok, de csak 10ezerért láttam, annyit meg nem adok érte >< )

    Az essence-ről eddig jókat hallottam, sokkal jobbakat, mint a Garnier BB-ről. ÉS az ára is olcsóbb egy ezressel. Remélem a Müllerben lesz valami teszt belőle mert mindenképpen meg akarom nézni. Bár ezeknek a 3 in 1-es alapozóknak általában kicsi a fedésük, de mondjuk ez nyáron annyira nem is baj.

    VálaszTörlés