2012. június 12., kedd

Blogajánló: Fashion Parade

Eljött egy újabb blogajánló ideje! Most Fanny-n volt a sor, hogy egy kicsit jobban megismerjük őt és a blogját, a Fashion Parade-t! Itt aztán mindenki megtalálhatja a magának való cikket, legyen az smink, outfit, körömdíszítés, és még hosszasan lehetne folytatni a sort, ám inkább jöjjön az interjú! :)

A blogod címéből arra a következtetésre juthatunk, hogy egy kizárólag divattal, ruhákkal foglalkozó blogot szerkesztesz, ám barangolásom közben döbbentem rá, hogy milyen sok szálon is fut igazából! Mesélj nekünk egy picit arról, mi inspirált vagy honnan jött az ötlet a blog elindításához, valamint a címadásához!

Először csak követni kezdetem egy pár oldalt, ahogy telt múlt az idő megjött a kedvem egy saját írásához is. A  blog címet még 2009-ben ötlöttem ki. Akkor még a Polyvor-os szettjeimnek szántam ezt a blogot. Egy másikat pedig a japán magazinoknak. Kis idő elteltével praktikusabbnak gondoltam 1re szűkíteni. A bejegyzések szaporodásával bővültek a témakörök és egyre személyesebbé vált az oldal is. Sokan dicsérték a sminkjeimet ezért eleinte leginkább ilyen témájú posztokat írtam. Más bloggerek bejegyzései is inspiráltak az újabb és újabb témák használatához.


Véleményed szerint népes olvasótáborod milyen jellegű cikkeidet kedvelik a leginkább? Azt tartod erősségednek is?

Feltételezem, hogy a külföldi olvasóim a make-up ill. outfit bejegyzéseket jobban kedvelik. Mivel angolul még nem beszélek túl jól személyesebb bejegyzéseimet a magyar követőimnek szánom. Nem tudom, hogy melyik lehet az erőségem, én csak érdekes postokat szeretnék írni, hogy szórakoztassam az olvasóimat.  Nagy örömet okoz, amikor kedves kommenteket, véleményeket írnak.


Fogyókúrád hihetetlen történetéről is olvashatunk beszámolót a blogodon. Mesélj nekünk erről egy pár mondatban! Miben érzel változást az életedben ezzel kapcsolatban?

Sosem éreztem magam jól kövéren, boldogtalan voltam olyan külsővel. Már élvezetet jelent a mozgás, sokkal könnyedebben tudok sportolni. Megszerettem a vásárlást, már nem stresszelnek a próbafülkék, beleférek a nekem tetsző ruhákba. Részben ezért is kerül egyre több outfit post a blogomra. Amikor megnéznek, az utcán akkor tudom, hogy nem azért teszik, mert itt-ott látszik a hurkám, hanem mert csinosnak tartanak.(legalább is remélem :P ). Most a tükörben önmagam látom egy vidám életrevaló fiatal nőt. Végre fel tudom vállalni önmagam. Úgy gondolom ez a blogomra is pozitívan hatott , mert az elégedettség és boldogság minden mondatból kitűnik. Az a célom ,hogy az olvasóimat jó kedvre derítsem 1-1 bejegyzésemmel!


Sok japán magazin is megtekinthető nálad. Mióta vagy a keleti kultúra rajongója?

 Már vagy 15 éves korom óta rajongók a keleti kultúráért, divatért életszemléletért! Az olvasóim egy része szintén hasonló témákról ír a saját blogján vagy legalább is kedveli. A  Japán divat magazinokból sok ötletet merítek. Emellett a koreai pop nagy rajongója vagyok és az ottani celebek nagyon stílusosak és általában nagyon csinosak is. Ezek meghatározóak a saját stílusomban is.

Az elhagyhatatlan kérdés: mit láthatunk nálad a közeljövőben?


Terveimben több outfit post és youtube-os videó szerepel. Kihagyhatatlanok azonban a sminkel és az élménybeszámolóimmal foglalkozó bejegyzések. Várom az ötleteket  az olvasóimtól is … hisz nekik írok!


Ha több mindent szeretnél megtudni Fanniról, esetleg a szuper fogyókúrája érdekel bővebben, vagy a csodás makeup vagy outfit bejegyzései érdekelnek, az alábbi internetcímen látogathatod meg a blogját:


1 megjegyzés :

  1. De jó :)
    Egyszerűen muszáj volt kiraknom :)
    http://fashionparade-fanny.blogspot.hu/2012/06/gold-make-up-coastal-scents-go-palette.html

    VálaszTörlés