2012. június 14., csütörtök

Crystal Nails boltjárat: porcelán próba készlet

Mivel nem sok - szám szerint három - porcelános vendégem van, ezért már egy porcelán próba készlet megvásárlásával is hosszú időre beszerezhetek minden szükséges alapanyagot a munkához. Ez a csomag 3 darab port tartalmaz, mindegyik 3,5 grammos, valamint egy liquidet és egy sablon mintát. Én a Master I.-es csomagot választottam, amiben az írottak alapján Dark Pink 3,5g + Crystal Clear 3,5g + Super White 3,5g poroknak kellene lenniük, ám a rózsaszín poromat inkább nevezném áttetsző rózsaszínnek, mint dark pink-nek. Pont ezért választottam ezt a csomagot, mert ez erősebb rózsaszínre lett volna szükségem. Nem tudom, hogy valóban ennek kellene e lennie a csomagban, mint amit kaptam, vagy elrontották a csomag összeállítók. Emellett említésre méltó a fehér por még. Az utolsó porcelános munkámnál őt használtam, és nagyon meg vagyok vele elégedve, mert hihetetlenül szép, élénk, tiszta fehér színe van, szóval az öt csillagos. Ugyanennyit érdemel az átlátszó 'clear' por is.

A csomag ilyen kis helyes műanyag tokocskában érkezik és előre meg kell rendelni a boltba - legalábbis nálunk - amiért külön díjat nem számítanak fel. Én 2.640 Ft-os áron szereztem be, ám a honlapjukat nézve épp most akciózták le kb. 1.800 Ft-ra, ám postaköltséggel még drágábban is jöttem volna ki, ha onnan rendeltem volna. 

Egyszer használtam még csak az új készletem, de meg vagyok vele elégedve. Könnyen kezelhető, szépen formázható. Ezerszer jobb, mint amit még a tanfolyamon kaptunk. Szépek a színek, valamint számomra a 3,5 grammos kivitel még tartósnak is mondható, hiszen mint említettem, sok porcelános vendégem nincs, így egy darabig ki fognak tartani.

3 megjegyzés :

  1. Épp most akarom ezt megvenni, örülök, hogy Neked bevált, így már biztos megveszem, főleg most, hogy olcsóbb.
    Te a zseléshez melyik fehéret használod? Nekem az Extreme White van meg, de annyira sűrű, hogy nagyon nehezen tudom egyenletesen eloszlatni.Kíváncsi lennék a véleményedre.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Elnézésedet kérem a késői válaszért! Tehát: én a Crystal Nails Builder White I.-et használom. Ez is eléggé sűrű, de én szeretem ezt a tulajdonságát. AZ Extreme White-ot még nem próbáltam, de közötte és a jelenlegi fehér zselém között gondolkodtam, mielőtt boltba mentem. Ezzel a zselével még ha nem is sikerül 100%-osan egyenletesre eloszlatni, a közepes reszelők minimális idő alatt gyönyörűen viszik, nem karcolják fel és szép egyenletes lesz tényleg minimális anyagveszteséggel. Nekem bevált. Remélem tudtam segíteni! :)

      Törlés
  2. Szia!

    Sablon mennyi volt benne?

    VálaszTörlés