2012. június 7., csütörtök

Kék masnis délután

Bizony bizony, ma is vendégem volt, aki egyszerű, szolid francia mandula körmöket kért, díszítésnek pedig a virágok és a masnik között állt döntésképtelenül. Én a masnikat ajánlottam neki, mondván, hogy azok nagyon kis helyesek, valamint virágosat csináltam már sok mindenkinek, ez eléggé egyedi darab lesz - már ami a kezeim közül kikerült körmöket illeti. Időközben a vendégem húga is betoppant, hogy nézhesse, hogy készítem el nővére körmét. Kék szín mellett döntöttünk, majd jöhetett a festés, végül pedig Crystal Nails Top Seal-lal fejeztem be a körmeit. A művelet legvégén Avon levendulás körömágyápoló olajat használtam, aminek én is és a vendégeim is imádják az illatát - szerencsére! :) A vendégek elégedettek voltak, és én is, hogy örömet tudtam okozni. :)

5 megjegyzés :

  1. Szia! Nem akarok belekotyogni, de sokkal könnyebb szép fehér franciát kialakítani Crystal Nails-es Mega white-tal, vagy én használom még a Classic Nails-es Fehér gél-lakkot is, az egy picit 'világosabb', tejfehér. Ismered/használod ezeket? Amúgy cuki lett ezzel a masnival. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm, hogy írtál! :) Én Crystal Nail Builder White Gel-t használok. Most fogyott el a tanfolyamon kapott fehér zselém, így ez az első munkám az új Crystal-ossal. Megkedveltem, mert elég sűrű és kellemes fehér színe van. :)

      Törlés
    2. Lassan 5 hónapos körmös bizonyítvánnyal nem nevezném magam a mosolyvonal "nagymesterének", de igyekszem fejlődni. :)

      Törlés
    3. Nekem macerás építgetni a fehéret, általában felépítem a körmöt alap építőzseléből, aztán végül ezeket használom. Így sokkal gyorsabban kész, meg határozottabb a francia vonala. Egyébként nehéz jó építő fehér zselét találni... Megnézegettem a körmös képeidet, tök jók, végre valaki aki nem csak 'maszatol'... :)

      Törlés
  2. Milyen kis egyszerű, de nagyszerű. Tetszik, aranyos! :)

    VálaszTörlés