2012. június 14., csütörtök

A kis kékség - Essence körömlakk teszt

Essence 55 Let's get lost! - két rétegben
Hihetetlenül régen ajándékoztam már meg magam egy új lakkal, tehát nagyon úgy éreztem, hogy eljött az idő egy kis kékség beszerzésére. :) Az Essence 55-ös árnyalata, a "Let's get lost!" mellett döntöttem. Megragadott az élénk kék színe, hiszen úgyis jön a nyár, kellenek az ilyen jó kis színek. :) Az első két képen látható, hogy a lakk önmagában eléggé fényes, vagyis szép, csillogó körmöket kaphatunk már fedőlakk nélkül is.

Essence 55 Let's get lost! - egy rétegben
A fenti képen már két rétegben láthatjátok a körmömön, ám meglepő módon már egy rétegben is egész jól fedett a lakk. Vigyázat, ez nem általános információ, vagyis ezt Essence-ék nem minden árnyalatáról mondhatjuk el. Alapozó és fedőlakk használata javaslt - mint mindig - hiszen elég intenzív, erős pigmentszemcséket tartalmazó lakkról van szó, így könnyen megfoghatja körmünket a kékség. Mint már említettem, egy rétegben is szép színt kapunk, de a tökéletes fedés érdekében két réteg felvitele ajánlott. Aki egy szép kék árnyalatot keres, annak bátran tudom ajánlani, hiszen napsütésben, árnyékban, természetes és mesterséges fényben egyaránt csodaszép színe van.

Egy átlagos Essence Colour & Go! ecset
A harmadik kép azoknak szól, akik még nem nagyon ismerik az Essence Colour & Go! sorozat lakkjait. Az ecseteket illetően annyit kell említeni róla, hogy nem egy kifejezetten vastag darab, ám még az én széles hüvelykujjamat is ki lehet festeni vele egy rétegben anélkül, hogy kétszer kellene a lakkos tubusba mártani az ecsetet. Mint lakkról, nem nagyon sok új információval szolgálni, hiszen úgy gondolom, elég sokan ismerjük az Essence lakkok minőségét, küllemét, kiszerelését, ecsetét.


Nos, ti szeretitek a kéket a körmötökön? :)

10 megjegyzés :

  1. Pont megvan nekem is ez a szín :), és igen, imádom a kéket (meg a zöldet) körömlakként (is), bár főleg a sötétebb árnyalatokat.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is hasonló színem van, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  3. Ha még be tudom szerezni, akkor mindenképp megveszem, mert sajnos ez a szín nem lesz már az őszi csapatban :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt ajánlom most csapj még le rá, mert valóban, el fog sajnos tűnni. Én is nemrég (pár napja) vettem, valamint ha szerencsés vagy és van még készleten, akkor tényleg, ott ne hagyd! :)

      Törlés
  4. Nagyon megtetszett, de szerintem még nem is láttam üzletben :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor siess mert ősztől már nem lesz kapható a boltokban!

      Törlés
  5. Én sem emlékszem erre az árnyalatra...Amúgy nagyon jó! :)

    VálaszTörlés