2012. június 4., hétfő

Mai program: vezetés, körmözés, nail art challenge

Reggeli kávé mellett próbálom összegezni a napom, hiszen annyi minden fele kell majd mennem, hogy jobb, ha összeszedem! :) Először is perceken belül indulok vezetni, aminek úgy érzem a rutinos sofőrök nagy része nem örül, de nekik is el kellett kezdeni valahol.. :) Egész jól megy, hasítok az autópályán is ha kell, de ha rossz napom van, akkor inkább jobban teszitek, ha otthon maradtok.
Délután körmözni indulok, aminek eredményét késő délután fogom megmutatni nektek. Egy enyhén csillámos kék franciára gondoltam, amin fekete kontúros virágok díszelegnek strasszkövek társaságában, de majd meglátjuk mi lesz belőle! :) Előtte be kell ugranom a Crystal Nails-be egy két fogyó-kopó eszközt beszerezni.
Este 8-kor pedig a "Summer of 2012 Nail Challenge" keretében jön az első körömdíszítésem! :) Remélem kíváncsian várjátok, már ki is találtam, hogy milyen szépséges körmöket készítek az első részhez, melynek címe " Summer of Colours" lesz. Röviden ennyit a mai napról, délután jelentkezem. Szép napot nektek! :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése