2012. június 4., hétfő

Summer of 2012 Nail Challenge - Summer Of Colours

Itt is van az első körömdíszítés! Mint látjátok, nem éppen a leghordhatóbb darab, de remekül kifejezi azt, ami számomra a Summer of Colurs címet jelenti. Sokat gondolkodtam: a nyár színei, nyár színei, melyek is ezek ... az élénk színek? A most trendi narancs, menta? Dehát nekem a korall is a nyárhoz kötődik, sőt! Van akinek a fehér, a barna, és még sorolhatnám, így egy olyan körömdíszítést készítettem, ami a szivárvány színeiben tündöklik. Minden körmön 3 lakkot használtam, a színeket pedig szivacs segítségével dolgoztam össze.

Még egyszer mondom, ebben a formában én sem hordanám, ám egy-egy köröm színátmenetét kihasználva nagyon baba körmöket tudunk készíteni a nyárra. Sárgák arannyal, babarózsaszíntől pink-ig, sárgától zöldig, bordótól feketéig, majd világoskéktől ezüstig. Hüvelykujjon a felirat: '12. Nézzétek meg a többiek munkáját is! :)

               


              


A közreműködők:

13 megjegyzés :

  1. wow nem semmi, ahogy ráírtad ezt a körmödre, azta... sosem jutott volna eszembe! Ötletes!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon klassz lett, hogy így ráírtad, és még árnyékolás is van... profi :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó ötlet! Én eddig mennyit szenvedtem a színátmenetekkel...hihetetlen h ráírtad a körmeider h Summer. Nekem mikor kijövök a vízből valahogy kéztetést érzek h rápillantsaka körmeimre mert olyan szépen megcsillan rajta a víz, de ezt a design mindig bámulnám és egy nap 1000x kiolvasnám magamban h SUMMMMMMER!

    VálaszTörlés
  4. Ú, gondolom ezzel elvoltál egy darabig. :) Nagyon tetszik, ötletes a felirat! Külön jó, hogy minden körmöd más színű lett. :)

    VálaszTörlés
  5. ez óriási! :) nagyon szép lett!

    VálaszTörlés
  6. Nekem ehhez nem lenne türelmem, az árnyékolás meg eszembe sem jutna. ^_^

    VálaszTörlés
  7. Nagyon ügyi lány voltál most is Bogi, mindig is szerettem ezeket a feliratos körmeidet, olyan egyedi. :)

    VálaszTörlés
  8. Jézusom, mennyi megjegyzés! :) Köszönöm szépen lánykák, legközelebb is ki fogok tenni magamért! :)

    VálaszTörlés