2012. június 14., csütörtök

Várható tartalom

Ezen a hétvégén újabb körömdíszítős cikk jön. Emellett mai műkörmözésem eredményét is megmutatom majd nektek. A már megszokott apró hírekkel folyamatosan jelentkezni fogok, hamarosan elkészül a Bogi @
Brugge Beszámoló különleges édességeket bemutató része, és nem utolsó sorban a közelgő születésnapom is megér majd egy cikket. :)

5 megjegyzés :

  1. Öööö, nem úgy van, hogy nem mondhatjuk el előre a témákat? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, igen ... elrontottam, bocsánat! :( Kiment a fejemből. Kijavítom!

      Törlés
    2. Ugyan semmiség :))) Csak gondoltam szólok! <3

      Törlés
  2. Szia! Feltűnt,hogy már egy ideje nem tartozol a nail clubos csajokhoz,emide a calozéba meg új tag vagy. Nem birtad a lányokat? vagy untad,hogy nem vagy a szintjükön? mármint,hogy ők túl bénák hozzás képest.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, hogy írsz,de ha megkérhetlek, regisztrálj vagy valamilyen úton módon intézd el, hogy névvel-képpel kommentálj, mert lassan az ilyen módú hozzászólási lehetőség ki lesz iktatva.

      Kérdésedre válaszolva pedig: nem, a lányokkal semmi baj nem volt, egyedül velem, mert tanulmányaim és egyéb kötelező teendőim mellett sajnos nem tudtam időpontra elkészülni ezzel a feladattal, így csúsztam és eléggé kellemetlen volt számomra és szerintem nekik is. Ezért helyes megoldásként elnézést kértem tőlük és kiszálltam abból a projektből. Most így a suli után már sokkal több szabadidővel bátran mertem vállalni egy olyan projektet, amiben 2 hetente kell munkálkodni. Nem tartottam őket egyáltalán ügyetlennek, sőt, nagyon is kreatív kis csapat volt, de sajnos rosszkor jött a számomra.

      Törlés