2012. július 4., szerda

A szívem a torkomban dobog

34 órányi gyakorlás után ma eljött az idő: forgalmi vizsgára megyek. Szerintem nem is kell elmondanom, hogy mennyire izgulok, a cím mindent elárul. Bátorít a tudat, hogy az órák alatt mindent elsajátítottam és az oktatóm is azon a véleményen van, hogy képes leszek megcsinálni. Pontosan egy óra múlva, fél 10kor indulok, hogy a vizsga előtt közvetlen még egy picit barangoljak vele a városban, utána pedig jöhet a vizsgabiztos. Nagyon sok olyan ember mászkál kocsival, akiről elképzelni sem tudom, hogy "melyik piacon vette a jogsiját", ezért remélem, hogy ügyeskedéseimet tekintve én is meg fogom szerezni, hiszen és negyed annyi veszélyt sem jelentek az utakon, mint a nagymenő, csilli-villi autós fiatal srácok. Remélem ti már túl vagytok ezen a procedúrán és boldogan ülhettek a kisautótokban. Nektek milyen élmények fűződnek a jogsi megszerzéséhez?

7 megjegyzés :

 1. Szia! Sok sikert a vizsgádhoz!:) Én jövő héten fogom elkezdeni a kreszt de nagyon izgulok,hogy minden simán menjen. Neked mi volt a legnehezebb a jogsiszerzésben?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Mindent összevetve a forgalomba való vezetés ( és a vizsgája) vlt számomra a legnehezebb. A KRESZ-hez mi megkaptuk a programot, amivel gyakoroltunk, a vöröskeresztes vizsga meg nekem ment, mivel ilyeneket a műkörmös fővizsgára is meg kellett tanulni. :)

   Törlés
 2. Szia!
  Nekem kb. egy hónapja volt a forgalmi vizsgám. Nagyon be voltam tojva és persze hatalmas volt a forgalom. De végül is sikerült, jófej volt a viszgabiztos.
  Szurkolok neked! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen!
  Én rettenetesen ideges voltam, egyébként is izgulós vagyok, de elsőre átmentem! :)

  VálaszTörlés
 4. sok sikert! ;)
  a helyzetet nem tudom, még átélni, még nem rakhatom le a jogsit.. :(

  VálaszTörlés