2012. augusztus 2., csütörtök

A segítségetekre lenne szükségem !!!

A Műköröm.hu augusztusi Nailbook játékába neveztem be 3 képemmel. Arra szeretnétek megkérni benneteket, hogy ha van mindössze 1 szabad percetek, szavazzatok a 3 képemre, hogy dobogós lehessek. Első és második helyre nem vágyom, de nagyon szeretnék harmadik lenni. A bal oldali képre kattintva máris a Facebook-os alkalmazásnál találjátok magatokat. Az augusztusi mappában találjátok meg a három képemet Kékség, Kék pillangós és Űrkörmök néven (Tornai Boglárka). Ha tetetitek, kérlek, mindhárom kép alatt nyomjátok meg a Tetszik gombot.


Az első helyezett egy profi csiszológépet, a második egy Ufo UV lámpát, a harmadik helyezett pedig Titanium Builder Gel készletet nyer. Bevallom, én a harmadik helyet céloztam meg, de mindegyik ajándéknak iszonyatosan tudnék örülni. Sőt! Ha szavaztok, akár egy 15 ml-es (!) géllakkot is nyerhettek. Ha az adott évben én kapom bármelyik képre a legtöbb pontot, akkor egy közepes méretű körmös táskát nyerhetek, amire nagyon nagy szükségem lenne. Remélem számíthatok a segítségetekre. Egész hónapban lehet szavazni, ha jól tudom, akkor vagy augusztus utolsó napján vagy szeptember első napján hirdetik ki a nyertesek nevét.  Alul a három benevezett képemről szóló cikket tudjátok megtekinteni, hogy tudjátok pontosan, melyik képeket kell keresni. Nagyon szépen köszönöm előre is minden egyes szavazómnak! :) Kérlek, segítsetek!

7 megjegyzés :

  1. Szióka!
    Szavaztam mind a 3-ra :)
    Sok sikert :D

    VálaszTörlés
  2. hajrááá bogi, én is szavaztam mindháromra. megkérem az ismerősöket is, van még 1-2 lelkes szavazós meg a barátnőket is klikkelnek, ha kérem. :)

    VálaszTörlés
  3. Szavaztam rád! :)
    Sok sikert! :)

    VálaszTörlés
  4. Szavazat leadva! :) Sok sikert kívánok és örülök, ha egy picit is segíthettem! :)

    VálaszTörlés
  5. Istenem, nagyon szépen köszönöm! :) Tényleg hihetetlen nagy segítség ez nekem, mindannyiótoknak nagyon köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  6. Mennek a szavazatok, én minden hónapban szoktam szavazni! :)))

    VálaszTörlés