2012. augusztus 2., csütörtök

Körömlakk kollekciót dobott piacra a zsírkréta márka

Eléggé hihetetlen, nem? És mégis igaz! A híres zsírkrétamárka, a Crayola, egy 8 darabból álló mini körömlakk készletet dobott a piacra. A lakkok színei megegyeznek az eredeti 8-as csomagolású Crayola zsírkréták színeivel, azaz a főszínekkel, ám egy kevés kis glittert is kaptak, hogy kellemesen csillogóak legyenek, a dobozunk pedig egy az egyben egy óriás zsírkrétás dobozhoz hasonlít. Felmerülhet a kérdés, hogy ezzel a kollekcióval a felnőtteket vagy a fiatalabb korosztályt kívánták megcélozni, mindenesetre  nagyon meglepő tett volt ez a márkától. A 8 darabos miniszett 12 dollárért lehet a miénk, vagyis forintra átszámítva egy lakk 338 Ft. Ti mit gondoltok? Kedves ötlet volt, vagy az ilyen márkák ne munkálkodjanak a szépségiparban?

7 megjegyzés :

  1. hát,így kép alapján,egy-két lakk azért ígéretesnek tűnik :) Kár,hogy nem lehet őket külön-külön megvásárolni :( Vagy igen?

    VálaszTörlés
  2. Cukik, de én tartózkodom tőlük, szerintem maradjanak a saját területükön, bár a márka már dobott ki divattervező és ékszerkészítő szettet is, szóval nem ragadtak le a zsírkréta és filctoll gyártásnál. Ettől függetlenül nekem nem szimpatikus, hogy a kisiskolás esetleg óvodás lányokat célozták meg célcsoportként.

    VálaszTörlés
  3. A szívem szakad meg ezért! Nagyon jó ötlet szerintem és jó marketingfogás is!

    VálaszTörlés
  4. oda meg vissza vagyok ezekért,még akkor is ha a célközönség esetleg kisiskolás pónilánykák lennének is.nagyon jó ötlet volt a crayola-tól,engem már meg is vettek,bár gondolom kis hazánkba ez nem fog betörni : /

    VálaszTörlés
  5. nekem nagyon tetszik mind az ötlet és mind a lakkok színe! :)

    VálaszTörlés
  6. Hát, úgy tűnik, ők eleve is foglalkoznak körömlakkal is:
    http://www.ebay.com/itm/CRAYOLA-SCENTED-NAIL-POLISH-LIMITED-EDITION-RELEASE-WOW-/160763788974?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256e44beae#ht_2051wt_699

    Ezek ráadásul illatosak, szívesen kipróbálnám őket :-)

    VálaszTörlés
  7. Hmm nekem az érdekes jutott eszembe, én nem szeretem a glitteres lakkokat, és furcsának tartom, hogy a zsírkréta gyártó körömlakk iparba próbál betörni. Mindenesetre tesztet szívesen olvasnék róla, ha nem is venném meg.

    VálaszTörlés