2012. augusztus 25., szombat

Őszi körömlakk áradat

Az évszakváltozások mindig megújulást hoznak a kozmetikai cégek kínálatában, így nem meglepő módon idén ősztől is rengeteg új lakkal találkozhatunk a boltok polcain. Például a nálunk igen jó áron beszerezhető Essence márka az őszre nem csak 44 új árnyalattal készült, hanem a Colour & Go! lakkoknak egy új formát is megálmodtak, ami talán leginkább egy homokórához hasonlítható. Az alábbi képeken a legújabb őszi lakkokból láthattok egy válogatást a teljesség igénye nélkül, melyek természetesen az ősz színeiben pompáznak: földes, barnás színek, bordók, sötétek. Ettől függetlenül ősszel is tartsátok meg jó szokásotokat és használjatok néha élénk, vidám színű lakkokat, hogy majd az őszi szeles napokon legyen mi felvidítson titeket. :)








Rád milyen hatással vannak az új évszakokkal megjelenő új termékek? Nem eszerint vásárolsz új körömlakkokat vagy szerinted is ilyenkor van itt az ideje egy jó kis készletfrissítésnek?

1 megjegyzés :

  1. Annyira tetszenek a China Glaze és az Essie lakkok,és ezek szintén gyönyörű színek! Valószínűnek tartom, hogy fogok vásárolni barnás és arany árnyalatú lakkokat (pl. Essence, Moyra) az ősz folyamán. : )

    VálaszTörlés