2012. szeptember 28., péntek

CR Cairuo körömlakk teszt - 35 Középbarna

A Cairuo lakkok közül elsőként a barnát fogom bemutatni nektek, ha már úgyis a barna lakkokról és kozmetikumokról volt szó a múltkor. Elsőként essen szó a lakk külsejéről. Alakra talán leginkább a régi Essence Color & Go! lakkokhoz tudnám hasonlítani. Külsejében hibát nem találtam, igénytelennek sem mondanám, mivel az üvegcsére felnyomott szöveg is ép, egyenes. A márkanév mellett a kiszerlésről is találunk információt ( 12 ml ), valamint hátoldalán a "Professional Nail Lacquer" felirat mellett apró piktogramok találhatóak: gyúlékony, újrafelhasználható, valamint üres állapotában kukába dobható. 

Az ecsete nem különleges, sima, normál vastagságú, fekete műanyagból készült. A kupak hosszúsága elég ahhoz, hogy kényelmesen megfogható legyen, nem zavaró a kerek formája. A lakk állaga enyhén zselés, de gondolom ha valakit ez zavar, akkor az speciális körömlakk hígítóval tud ezen változtatni. A boltban ilyen jellegű termékeket nem találtam, kizárólag színes és top coat lakkokat. Kikenve egy igazán magasfényű, jól terülő, minimálisan csíkozó, élénk színű lakkozást kapunk. 12 ml-es kiszerelése szerintem jó pár lakkozásra elég, bár én három réteg felhordását ajánlom. 


Egy lakkot kereken 300 Ft-ért szereztem be, vagyis a háromért 900 Ft-ot fizettem. Az árát tökéletesen megéri, talán csak az szomorít el egy kicsit, hogy az előző képen látható sok sok lakkból nem mindegyik volt kapható, amikor én mentem be a boltba. Tudom ajánlani mindenkinek, tehát hogyha találkoztok vele valamelyik 100 Ft-os vagy Eurós boltban, akkor nyugodtan szerezzetek be egy-kettőt, nem fogjátok megbánni. Természetesen, mint minden lakkvásárlás előtt, nézzétek meg, hogy rendesen zár e a kupak, van e ecset a tubusban ( ez eléggé "zavaró" probléma szokott lenni ), valamint győződjetek meg arról is, hogy nincsen beszáradva, esetleg nem áll e már túl régóta a polcon a lakk.


6 megjegyzés :

  1. de jó, hogy írtál róla, régóta szemezek ezzel a márkával, de nem mertem bevállalni. eddig csak egy fehér repesztőset mertem csak megvenni.az nem jött be nekem. :S

    VálaszTörlés
  2. Igen, az ecsethiány elég fájó tud lenni, most már minden lakkot kinyitogatok. :-D Amúgy szép a lakk, megnézem majd a helyi százforintosokat. :-)

    VálaszTörlés
  3. Nem hiszem már el, hogy én ilyet sem találok nálunk sosem.. Komolyan r fogok szánni egy napot, hogy az összes eurósboltot végignézzem Veszprémben, mert ez így nem állapot már.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk elég érdekes a helyzet, ugyanis ehhez a márkájú lakkhoz a cipőboltban lehet csak hozzájutni.. :) Nem tudom honnan jött az ötlet a boltosnak a párosításhoz, de én nagyon örülök neki! :)

      Törlés
  4. Én most vásároltam be belőlük, mert most fogom elkezdeni lakkozni a körmeimet... én 250-ért vettem, egy kínai boltban. 6ot elhoztam :D. Mondjuk sztem is jó lenne, ha az összes lakk lett volna a boltban, ami az előző képen. Pl. ez a barna, a zöldek és a lila (az, amit te is elhoztál)... Én is elhoztam a szürkét, a barackot, a fuksziát, a korallt, a felső soros taupe-ot és a bézsest :).

    VálaszTörlés
  5. nekem nagyon bejön ez a körömlakk nekem is van gyorsan szárad és nekem csak két réteget kell felvinnem .
    csak ajánlani tudom :9

    VálaszTörlés