2012. szeptember 5., szerda

Manikűr vs pedikűr - hogy is van ez?



Ti is összehangoljátok a láb- és kézkörmeitek színét? Szomorú tény, hogy az emberek többsége fele annyit sem foglalkozik lábai szépségével, mint kezeiével. Ti hogy vagytok ezzel?

8 megjegyzés :

  1. Mindig más színű a lábamon mint a kezemen :)

    VálaszTörlés
  2. Én foglalkozom vele, de tény, hogy nem festem olyan hamar át a lábkörmeimet, mint a kezemen. Az se zavar, ha nem egyformák. :)

    VálaszTörlés
  3. Igyekszem összehangolni, de mivel sokkal nehezebb a lábamról legyártani az adott színt, azon tovább marad fent mindig. Most pl. az Avon Real Red van rajta, a de a kezemre is piros került, még ha kicsit másmilyen is. :-)

    VálaszTörlés
  4. Az őrületbe kerget... Mindig ugyanolyan színűnek KELL lennie, minimális eltérést engedélyezek magamnak. :) A nyár végére kezdtem kicsit belekattani. :D

    VálaszTörlés
  5. Ez valóban tény, hogy általában kevesebbet foglalkozunk a lábunkkal, mint a kezünkkel, de én mostanában mást is megfigyeltem. Egyre több olyan lányt látok villamoson, metrón, buszon, hogy csak a lábkörme van kifestve, a kezén meg semmi lakk sincs. Ez egy újabb kategória? Egyébként én mostanában egyre inkább kezdek odafigyelni arra, hogy a kezem és a lábam passzoljon színben és/vagy stílusban. Mostanság egyre többször van olyan, hogy ugyanolyan mintákat és színt viselek mindkettőn. : )

    VálaszTörlés
  6. Én foglalkozom a lábkörmeimmel is :) , viszont általában nem egyformára festem őket :) ! Mivel a lábkörmeimen sokkal tovább bírja a lakk van, hogy két hétig is, miközben a körmeimet 3 naponta átfestem :) .

    VálaszTörlés
  7. Soha nem festem ugyanolyanra a láb- és a kézkörmeimet :)

    VálaszTörlés
  8. Mindig egyforma szint!

    VálaszTörlés