2012. szeptember 13., csütörtök

Már itt is vannak a karácsonyi kollekciók

 
De nem túl korai még? Kérdeztem magamtól, amikor megláttam a Dior Grand Bal 2012 Holiday kollekcióját. Még csak szeptember közepénél járunk, de az ünnepi kollekciókról sorra jelennek meg a képek, melyekben a piros, az arany és az ezüst a szokásos, uralkodó színek - amin talán már meg sem lepődünk. A piros lakk szerelmese vagyok, ez tény, ezért én maximum ennyit hoznék haza az ünnepi kollekciókból, és ha tehetném, egy kis újítást is alkalmaznék ezeknél a szetteknél például új színekkel - fagyos jég kék, "hullócsillag-sárga", fenyő zöld ... vagy az üvegcsék formáján is lehetne variálni! Ti hogyan dobnátok fel a karácsonyi kollekciókat?



3 megjegyzés :

  1. Én el tudnék képzelni olyan lakkot, aminek az üvege, olyan lenne, mintha egy karácsonyi díszgömb lenne. /Csak azért az alja nem lenne teljesen gömbölyű, hogy le lehessen tenni./
    Igazából a felső kép hasonló már most az elképzelésemhez, de akupakját meg lehetne csinálni, hogy jobban hasonlítson a díszgömre.
    A színekben pedig valami aranyló lilát gondoltam ki.

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nem túl kreatívak ezek a csomagolások, lehet a színek miatt, de ennek ellenére nekem most karácsonyi hangulatom lett, ahogy néztem őket. :)

    VálaszTörlés