2012. szeptember 7., péntek

Oops! J lakkteszt - Magical kollekció

A Magical kollekció darabjait a pasztell színek szerelmeseinek tudom ajánlani, hiszen a lakkok ezen csoportja kizárólag kellemes, halovány, krémes színeket tartalmaz. Ezen kollekcióból öt darabhoz sikerült hozzájutnom, név szerint: Aqua Blue, ami egy kékes zöldes árnyalat, Baby Blue, ami szürkés-lilás kék, Fairyland, ami egy törtfehér sszínű lakk, Fairytale, egy lilás színű, valamint Strawberry, egy igazán babás, halvány rózsaszín.


A lakkok mindegyike közepes, azaz 15 ml-es kiszerelésű, kerekded pocakkal, és fémes színű, jól megfogható kupakkal. Az ecset elég puha, de kis mértékű csíkozásra hajlamos. Bár már két rétegnél is elég jól fed, néhol hármat használtam a tökéletes végeredmény érdekében. Fedőlakkot egyik lakkra se tettem. A lakkokat minden használat előtt érdemes felrázni. Minden lakk tartalmaz két kis golyócskát, amivel könnyebben megy a művelet. 




Én teljesen meg vagyok velk elégedve, talán amibe bele tudnék kötni, az a kis csíkozódás. Tartsósságukról információt még nem tudok adni, hiszen még csak ma kentem fel őket. A színek nagyon szépek, körmön "élőben" még szebben is mutatnak, mint itt képen. Ezek voltak a pasztell színű lakkok, legközelebb egy következő Oops! J kollekcióval jelentkezem.

11 megjegyzés :

  1. Az utolsó kettő annyira az én színem! :$ Nagyon tetszenek! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színek, de a képeken is látszik, hogy kicsit csíkosak. Ennek ellenére nagyon tetszenek! : )

    VálaszTörlés
  3. Júj de szépek! *.* Ezekbe beleszerettem! :O
    A kéket és a lilát úgy elfogadnám! :9 Nekem nagyon tetszenek! :)))

    VálaszTörlés
  4. Nekem az első a kedvencem, nagyon szép színe van :)

    VálaszTörlés
  5. bogi, ennyire csíkoz néhány vagy van lenövő tip (vagy akármi más, nem értek hozzá) a saját körmeid felett? amúgy szép a színűk, de az ennyire egyenetlen felszín nem jön be. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága dyna, nézd majd meg a következő cikket, nem rég tettem ki! Én valószínűnek tartom, hogy ezek a pasztellek ilyen csíkozósak, már csak abból is kiindulva, hogy a lakkokat a saját körmömre kentem, nincs rajtuk semmilyen műköröm alapanyag. :/ Viszont a Princess Fantasy lakkjai nagyon szépek és egyenletesek! :)

      Törlés
  6. A lila valami gyönyörű...... :)

    VálaszTörlés
  7. Az első eszméletlen szép :]
    És még az üveg is milyen édes... Kész vagyok ezektől a lakkoktól :D

    VálaszTörlés
  8. vannak benne nagyon szép színek!

    VálaszTörlés
  9. Az Aqua Blue és a Fairyland gyönyörűek. Kár, hogy a Fairylanden annyira látszik a csíkozódás :/ Olyan szép fényük van fedőlakk nélkül is :)

    VálaszTörlés