2012. október 28., vasárnap

2013-as tavaszi/nyári körömtrendek

A nagy világmárkák kifutóin már a következő év tavaszi-nyári ruhadarabjait is megcsodálhatjuk, és ha elég szemfülesek vagyunk, ezeken a bemutatókon a körömtrendekről is kapunk némi információt. Az elkövetkező tavasz és nyár legfontosabb sajátosságait manikűr terén a természetesség fogja jellemezni. A kifutókon legtöbbször rövid és lekerekített körmökkel találkozhatunk, valamint újdonság lesz a "félig befejezett" lakkozás, ami történhet a köröm bármelyik felén, például átlósan is.

A nude színek használata tavasszal is divatban marad. A hétköznapokon és a különleges eseményeken is bátran viselhetjük ezt a színt, hiszen egyszerűség mégis eleganciát sugároz. Mindig próbáld meg a bőrtónusodhoz legközelebb álló árnyalatot választani, hogy igazán természetesnek tűnhessen a lakkozásod! Jelenleg is ez az egyik legkedveltebb körömlakk szín a piacon.

Reneszánszát éli jelenleg a hold-manikűr, és úgy tűnik, jövőre is igazán trendi lesz ezt a lakkozási formát választani. Amit nagyon figyelembe kell venni ennél a lakkozásnál, hogy a "hold-ív" és a köröm további részének színe a megfelelő arányban kerüljön felfestésre. Vagyis egy természetesen rövid körmű hölgy ne fessen óriási hold-ívet, hanem az legyen arányos a saját köröm hosszával is. Színek tekintetében lehetünk merészek, a vagány párosítások figyelemfelkeltőek és csodásak tudnak lenni, valamint a hold-ív formájával is kísérletezgethetünk: néha legyen íves, máskor háromszög forma, igazából csak a képzelet szabhat határt ennél a körömlakkozási technikánál. Ti kipróbáltátok már valamikor?


A lakk-színét-a-rúzs-színéhez technika sem egy új dolog, ám ha megfigyeljük, a modellek száján a saját szájszínükhöz nagyon közel állú rúzst láthatunk, így a lakk mellett ez is a természetességet hirdeti. Ami igaz az igaz, egyes kifutókon pedig harsányabb, élénkebb szájakat láthatunk, mint például vörös, pink, középnarancs, pasztell rózsaszínek, ám ezek a színek mind mind megtalálhatóak a természetben is, amikor nyílnak a virágok.


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése