2012. november 30., péntek

Létezik a Körömlakk Kölcsönző

Furcsán hangzik, mi? Először én sem tudtam elképzelni, hogy hogyan is működik, pedig tényleg létezik egy olyan honlap, ahonnan körömlakkokat lehet "kölcsönözni"! Igazi újdonság, melynek lényege, hogy egy bizonyos havonta kifizetendő összegért az általad kiválasztott luxuslakkot elküldik hozzád, és te kipróbálhatod azt. Általában a legújabb kollekciók darabjai állnak a kínálat középpontjában.

Hogyan működik? Az első lépés talán a legnehezebb, meghívót kell kérni a Laquerous oldaltól, majd amikor már regisztráltál, bejelentkezés után kell kiválasztanod a kedvenc lakkod az aktuális kínálatból. A külcsönzés havi ára 18 dollár, amiért 3 luxuslakkot kapunk cserébe. A visszaszállítás nem a mi pénztárcánkat terheli! Az oldal mindössze annyit kér a vásárlóitól, hogy óvatosan bánjanak a kölcsönzött lakkokkal a jövőbeli felhasználók érdekében. Miután elküldted a már kipróbált csomagot, csak azután kaphatod meg a következőt

Milyen márkák lakkjai közül válogathatunk? Deborah Lippmann, Dior, MAC, Chanel, Tom Ford, Dolce & Gabbana, Nars, Butter és még sokan mások, hiszen a kínálat minden szezonban változik. A kiszállítás csak az Egyesült Államokba történik ingyenesen a USPS tagonknak. 

Egészséges ez? Körömlakkjainkat nem szívesen osszuk meg mással, maximum egészséges körmű ismerőseinkkel, családtagjainkkal, barátainkkal. A Lacquerous viszont éppen az osztozásról, az ismeretlentől kapott lakkokról szól. A lap megalakulásakor ez nagy vitát indított el, melynek érdekében egy mikrobiológus szakember véleményezését kérték arról, hogy mennyire higiénnikus e a dolog. A szakértő állítása szerint, mivel a körömlakkok elég sok oldószert tartalmaznak, ezért a különböző mikroorganizmusok, mint amilyenek a baktériumok is, nem maradhatnak életben.

Ti mit gondoltok a Körömlakk Kölcsönzőről?

3 megjegyzés :

  1. Azt hiszem, éppen erről olvastam egy brit bloggernél is, annyi kitétellel, hogy az ő leírása szerint mindegyik lakkot csupán háromszor lehet(ne) használni egy hónap alatt :)

    VálaszTörlés
  2. Kipróbálásra szerintem jó ez a módszer. Esetleg egy olyan lehetőséget is belőhetnének, hogy ha valakinek a szívéhez nő 1-1 lakk, akkor azt megvehetné a normál ár alatt, hiszen az adott lakk már használva volt.:)

    VálaszTörlés