2012. november 8., csütörtök

Snooki körömlakk kollekciója

A hölgyemény a Jersey Shore sorozat sokat emlegetett sztárja, most körömlakk kollekcióval ( és saját parfümjével ) szeretne kedveskedni nekünk. Nagyon nem erőltette meg magát az amerikai bulisorozat sztárja, hiszen immáron második parfümje mellett a "hatalmas" körömlakk kollekció mindösszesen 3 árnyalatot tartalmaz. "All That Glitters" névre hallgató szettjében az árnyalatok a következőek: I'm a Gold Mind - nagy szemű aranyos glitteres lakk, Fireball - vörös glitteres lakk, Party's Here- csillogó ezüstös glitteres.

Ti láttatok egy részt is a sorozatból? Én nem, amit őszintén nem bánok, mert amennyi eljutott belőle hozzám, az is totálisan elég volt és elmondhatom, hogy számomra nem is szimpatikus. Ti hogy vagytok ezzel? A lakkokat elfogadnátok?



4 megjegyzés :

  1. Én egy időben néztem a JS-t,olyan rossz,hogy az már jó... :D De a lakkokban semmi fantázia sincs...Arany,ezüst,piros?Szerintem semmi Snooki-s nincs benne...A csaj egy piapusztító party törpe,aki vagy pinkben,vagy állatmintában nyomul,nem is értem ezeket a színeket...

    VálaszTörlés
  2. szerintem nagyon jók, elfogadnám mindet:D

    VálaszTörlés
  3. Simán elmehetne karácsonyi kollekció név alatt is :) Nekem is tetszenek.

    VálaszTörlés
  4. Én annyira megvetem ezt a nőt, hogy 1 petákot nem lennék hajlandó a nevével fémjelzett termékekre kiadni.

    VálaszTörlés