2012. november 22., csütörtök

Új! Tranzitions lakkok a Chine Glaze-től

A különleges fedőlakk hatására az alaplakk színe megváltozik - ilyen új kollekcióval állt elő a China Glaze, mely határtalan szabadságot ad a körömlakkok szerelmeseinek. Új féle díszítések tucatjait lehet ezzel a különleges fedőlakkal elkészíteni a színek és a bevont - nem bevont felületek kombinálásával.

A kéttónusú manikűrhöz egy alaplakk és egy speciális fedőlakk szükséges, és ha jobban belegondolunk, így három lakk (két alap + egy speciális topcoat ) vásárlásával négy, négy lakk vásárlásával pedig már 6 féle színben pompázhat a körmünk. Talán legelőször a francia lakkozás szerelmesei csaphatnak le erre az újdonságra, hiszen ők biztosan lehetnek benne, hogy a körömlemez és a szabadszéli rész két színe csodásan fog együtt mutatni, hiszen egy színből indul ki mindkettő. Én személy szerint egy normál top coat-ot javasolnék még a körmökre, hogy igazán tartós legyen a végeredmény és hosszú napokon át csodálhassuk különlegese és sérülésmentes manikűrünket.


Az alsó képen a várható végeredményt láthatjátok. Én kicsit szkeptikusan állok ezekhez a színekhez, mert az ilyen lefényképezett, számítógépbe bevitt színek nem tudják tökéletesen visszaadni azt, amit én esetleg a boltban tapasztalnék, de mindenesetre egy jó kiindulópont, hogy milyen színek szerepelnek a listán.

Szívesen kipróbálnátok őket?

3 megjegyzés :

  1. Ha lehetőségem lenne rá, mindenképpen kipróbálnám őket, aztán lehet, hogy meg is tetszenének :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ha tehetném mindre lecsapnék :)

    VálaszTörlés