2013. január 21., hétfő

Lovely Moulin Rouge - Nr. 10 - a győztes

Utolsó lakkunkhoz érkeztem! Nem bírtam magammal, így ma két lakktesztet láthattok, remélem nem bánjátok! :) Számomra a legszebb darabbal ismertetlek meg most benneteket, a Moulin Rouge 10-es számú tagjával. A kollekció vörös(es-narancsos) tagjait kaptam meg tesztelés céljából, ám a negyedik darab egy intenzív, csillogó, sötét rózsaszín lakk egy hihetetlenül gyönyörű árnyalatban. A Lovely Nail Art Blog nevében kijelenthetem, hogy a Lovely lakkok tesztelése során az első helyezettel "álltok" most szemtől szemben. Ezt a lakkot nagyon eltalálták! Számomra már-már olyan, mint egy különleges géllakk: intenzív, csillogó, gyönyörű! 

Nos, a lakkok elfogytak, a héten a sminktermékek kerülnek tesztelésre. Válasszatok sok sok kedvencet, hogy a közelgő nyereményjáték alatt már ne kelljen gondolkodni! A játék kizárólag azoknak az olvasóknak fog szólni, akik a blog állandó olvasói.

13 megjegyzés :

  1. ez is szépséges szín! :) (csak nekem nem moulin rouge-os, mert erről a szóról nyomban a pirosra asszociálok)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a Moulin Rouge nekem is egyenlő a pirossal, de ez is egy igazán csajos szín. És ha ebben a tubusban van, akkor ebben a tubusban van.. :)

      Törlés
  2. Ez a legszebb :) gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  3. Jaj, ez valami meseszép! :O :D A boltban annyira egyik sem ragadott magával (vagyis fordítva... hehe:D), de így felkenve csodás! *-*

    VálaszTörlés
  4. nálam is abszolút befutó, elfogadnám :P :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép. :) Hány rétegben van itt a körmeiden?

    VálaszTörlés