2013. január 9., szerda

Lovely Must Have Glam Style - Nr. 2

Egy mondatban: gyönyörű szín szuper fedőképességgel párosítva, de ennél azért nézzük részletesebben! A Must Have kollekció általam próbált legvilágosabbját láthatjátok, a 2-es számú világos barack színű lakkot, amit igazán apró arany csillámszemcsékkel bolondítottak meg, amitől gyönyörűen csilloghatnak körmeink a napfényben. Barnább és világosabb bőrű lányoknak egyaránt tudom ajánlani, szóval senkinek sem kell megijednie tőle. A szolidabb színek szerelmesei előbb emelik majd le a polcokról, de szerintem egy ilyen árnyalat nem árt, ha van az otthoni lakkok között!

A világos színű lakkoknál az a probléma szokott fellépni, hogy nem elég erős a színük, nem fedik jól a körmöt, így akár több réteg felkenése után is átlátszik a köröm fehér széle, ami igazán kiábrándító tud lenni és legszívesebben visszavinnénk a lakkot a boltba. Örömmel és megnyugvással tapasztaltam, hogy a Lovely Must Have világos barack lakkját elég kettő rétegben felvinni, a fedése ekkor is tökéletes, amit a kép is bizonyít.

A lakk 9ml-es kiszerelésben kapható, fekete műanyag ecsete nagyon jól kezelhető, mivel sok, nagyon vékony szálból áll, így azok könnyen hajlanak. Pár perces száradása után tükörsima felületű lakkot kapunk a körmeinken, mely önmagában is elég fényes, de ajánlatos a fedőlakk használata, így egy picit még jobban felturbózzuk a fényességét és természetesen tovább is élvezhetjük sértetlenül.

Kísérjétek figyelemmel a két Lovely körömlakk kollekció tesztelős cikkjeit, válasszatok kedvenc árnyalatot, mert hamarosan nyereményjáték indul!

Ti szeretitek az ilyen árnyalatú lakkokat? Milyen alkalomra tudnátok elképzelni magatokon ezt a lakkot?

8 megjegyzés :

  1. Szép szín, szeretem a rózsás-barackos árnyalatokat :)

    VálaszTörlés
  2. Ez is szép, várom a többi tesztet is, mert van amit jobban várok ennél is ;)

    VálaszTörlés
  3. gyönyörű színe, van tényleg must have *.*

    VálaszTörlés
  4. Az üvegben nem tűnt túl izgalmasnak, de felkenve nagyon jól mutat. :)

    VálaszTörlés
  5. nem igazán használok világos lakkokat, de ez valami gyönyörűséges. :)

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon hangulatos! Ideális egy állásinterjúra, visszafogott és mégis különleges. Lehet hogy nekem is must have.

    VálaszTörlés
  7. Érdekes ennek a lakknak a színe,az üvegben nem nagyon mutat, de felkenve nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  8. Az eddig megmutatott Lovely lakkok közül nekem ez tetszik legjobban :) Nagyon kellemes visszafogott szín, de mégis van egy kis extra benne ^^

    VálaszTörlés