2013. január 30., szerda

Lovely Terra Cotta Compact sminkpaletta teszt - Nr. 1, 2.

A Lovely két sminkpalettáját kaptam meg: a Terra Cotta Compact egyet és kettőt. Megpróbálom nektek jól bemutatni őket, ám mentségemre szóljon, hogy ez a smink téma sajnos nem az én asztalom. :) A palettákban egyenként 5-5 szín található meg, ám a harmadik ezüstös fehér mindkettőben megjelenik. Számomra az egyes számú csupa barnás és zöld színeivel a Földet, a kettes pedig a sok sok kék miatt a vizet szimbolizálja.  A színek alapvetően csillogóak, nem mattak.

Az egyes számú paletta - mint azt már említettem - zöldes és barnás árnyalatokat tartalmaz. A színek bemutatása során a bal alsó színnél kezdek, majd az óramutató járásával megegyező irányba indulok. Az első szín egy bronzos barna, a paletta legsötétebb színe. Ezt követi egy rozsdás vörös árnyalat, majd az ezüstös fehér, végül pedig a két zöld: egy világosabb és egy sötétebb aranyos-zöld. Az utolsó színt nem nagyon adja vissza a kép, sajnos eléggé kékesnek látszik, de higgyetek nekem, az is zöld.

A kettes számú paletta az ezüstös fehér szín mellett kizárólag kékeket, annak árnyalatait tartalmazza. Az első színt én tengerkéknek nevezném, a két paletta színei között a kedvencem. Felkenve is élénk és gyönyörű árnyalat. A következő egy élénk ezüstös-kék, majd az ismerős ezüstös fehér, végül a kettes paletta legsötétebb színe, egy kormos szürkés-kék és egy sötét lilás-kék. Ez a paletta közelebb áll a szívemhez, ám mivel nem szoktam ilyeneket felkenni magamra, így mindkettőnek gazdát kell találnunk.

A közelgő Lovely nyereményjáték során ez a két sminkpaletta is nálatok fog landolni. Ne felejtsétek el figyelemmel kísérni a blog bejegyzéseit, hamarosan indulunk! A közelgő nyereményjáték kizárólag a blog rendszeres olvasóinak fog szólni, így ha még nem kattintottál a gombra jobb oldalt, tedd meg még a játék indulása előtt!


9 megjegyzés :

  1. Nagyon szépek ezek a paletták, :) Egyébkéntmost találtam rá a blogodra, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Ó, a földszíneket tartalmazó nagyon tetszik :-)

    VálaszTörlés
  3. Szépek, én is a földszíneket tartalmazóra pályáznék majd :-)

    VálaszTörlés
  4. jaj nagyon szép mindkettő, de talán én most a kéket választanám :)

    VálaszTörlés
  5. Pár évvel ezelőtt vettem meg a nr. 3 nevűt, volt benne egy gyönyörű vöröses-barnás árnyalat, állandóan azt nyúztam, amikor elfogyott viszont nagyon sokáig sehol nem találtam ezt a palettát, amikor meg igen, akkor sose találtam azt a bizonyos színt. Aztán nemrégiben ismét felfedeztem a rossmanban, volt is olyan árnyalat, örültem a fejemnek, hogy végre, erre otthon próbálgatás során valami nagyon nem stimmelt, eltűnt belőle a vörös, csak egy fakó, porzó szürkésbarna valamit találtam, óriási csalódás volt. egyébként porol mint az állat, összekeni az egész palettát, tiszta levakarhatatlan csillám lesz az egész egy idő után. de legalább olcsó

    VálaszTörlés
  6. Hónapok óta olvaslak, néha szoktam is kommentelni, de most nézem, még nem voltam feliratkozva... gyors pótoltam:)

    VálaszTörlés
  7. Nem próbáltam még a Lovely palettáit, mind nagyon tetszik, de a földes színek kicsit közelebb állnak hozzám :) (Meg a kékhez hasonlóm van is, csak az 4 színű.)

    VálaszTörlés