2013. január 14., hétfő

Rendeld meg a saját kollekciódat!

Gondolkodtál már azon, milyen jó lenne, ha te adhatnál fantázianevet a lakkoknak? Érdekelne egy saját körömlakk kollekció? Nos, akkor eljött az idő, hogy komolyabban elgondolkodj a dolgon, mert 18 körömlakk vár arra, hogy az általad kiválasztott neveket viselhessék! A lakkok viselhetik a csalátagjaid, barátaid neveit vagy adj nevet a színeik alapján - a döntés a te kezedben van! A Pretty Please 18 csodás körömlakkja már készen áll arra, hogy az általad kiválasztott névvel megérkezzenek hozzád, így elkészítheted személyes kollekciódat. Nem mindig értetted, miért kapta az adott lakk a fantázianevét? Hát itt a remek alkalom, hogy a számodra leginkább passzoló nevet add a színeknek! Az alábbiakban megtudhatod, miként lehet a tiéd az általad kreált kollekció. Legelső lépés: látogass el a Pretty Polish honlapjára, ahol angol nyelven még több információhoz juthatsz. 

A "Create" menüpontra kattintva máris belevághatsz a közepébe. A kurzort a színes foltok fölé víve elolvashatod az árnyalat pontos színét, például: az első folt egy igazán erős, sötét lilát mutat, ám a leírásában már az is szerepel, hogy némi csillámot is tartalmaz. Figyeljünk ezekre a rendelésnél, nehogy olyan lakkot kapjunk, amire nem számítanánk! Ha megvan a szín a next gomb megnyomásával az elnevező felületre jutunk. Get creative and have fun, mondja az utasítás, azaz légy kreatív és szórakozz. Ügyeljünk arra, hogy a 24 karakterbe próbáljunk meg beleférni! Elnevezés után a következő oldalon adjuk meg, hogy mennyi üveggel szeretnénk az adott lakkból, ezután dönthetünk úgy, hogy tovább vásárolunk vagy fizetni megyünk. A Checkout felirat megnyomásával a fizető felületre jutunk, ahol az összes adatunkat beírva készen is vagyunk a vásárlással. 


 Ha gondok akadnak a rendelés során vagy valamit esetleg nem értesz, nyugodtan tedd fel kérdésed itt a cikk alatt, ha tudok, segítek!  

1 megjegyzés :