2013. január 8., kedd

Továbbképzésre jelentkeztem

A kézápoló és műkörömépítő képzésemen nagyjából egy éve fejeztem be, de már a képzés alatt gondoltam rá, hogy milyen jó lesz majd különféle tanfolyamokra elmenni, új dolgokat tanulni, ügyesedni. Sajnos ez egy évet váratott magára különböző anyagi és egyéb okok miatt, de most megtört a jég! Már jelentkeztem, így nincs visszaút. nagyon örülök neki, hogy végre sikerül elmennem egy ilyen egy napos tanfolyamra. A képen a szükséges eszközöket láthatjátok, amiket nekem kell biztosítanom: akrilfestékek, nagy tipek, festő ecsetek és buffer. Ezekből talán már nem is olyan nehéz kitalálni mi a továbbképzés témája: akril-akvarell kombinált díszítő tanfolyam. 

A leírás alapján el fogom sajátítani a különböző virágok, indák, masnik, pillangók, és nagyon finom vékony vonalak festésének a technikáját, már nagyon várom! A képzés január 28-án lesz, ami után természetesen ismét jelentkezem és sok sok fotóval mutatom meg nektek, hogy miket sikerült alkotnom a 7 órás tanfolyam alatt.

6 megjegyzés :

  1. Jajj nagyon jó, kiváncsian várom . :) Amíg volt műkörmöm imádtam az egymozdulatos akril virágocskákat, olyan gyönyörűek. :)

    VálaszTörlés
  2. várom már a képeket, hogy miket fogsz alkotni. :)
    én 25.-étől kezdem el a műkörmös tanfolyamot. már alig várom. :)

    VálaszTörlés
  3. De jó! Kíváncsian várom majd a beszámolót és remélem élvezni fogod a tanfolyamot! :)

    VálaszTörlés
  4. Én is várom a beszámolót, jól hangzik :-)

    VálaszTörlés
  5. juhuuuuu! :) ügyesen, Bogi!

    VálaszTörlés
  6. Harjá :) Megkérdezhetem, kihez mész oktatásra ?:)

    VálaszTörlés