2013. január 15., kedd

Vibráló körmök - te mit szólsz hozzá?


Bizony, nem csal a szemetek! Ha szeretnétek, vibrálhat már a körmötök is. Elég sok bizarr találmány születik napjainkban, hát itt van egy az extrém körömcsodák szerelmeseinek. Az alábbi körmön egy nagyobb - kék - és egy kisebb - rózsaszín - pillangót láthatunk. A nagyobb pillangó alatt "bújik meg" a rezgő kis minimotor, a rezgés beindításáért pedig a kis rózsaszín a felelős, ugyanis ha az alatta található elemhez érintjük, a kék pillangó ficánkolni kezd. A súlyáról adattal nem szolgálhatok, de elhihetitek, hogy nehezebb, mint egy egyszerű lakkozás.

Hinnétek vagy sem, a vibráló körömcsoda egy férfi, méghozzá Cy Tymony nevéhez fűződik, aki gyermekkora óta "homemade" kütyüket tervez magának és a nagyvilágnak. Eddig nyolc könyve jelent meg a témában, melyekben érdekesebbnél érdekesebb célokra használja fel az otthon található és néha már feleslegesnek tűnő dolgokat, apróságokat.

Te el bírnád viselni a körmeiden? Egyáltalán van valami értelme? Mi a véleményed róla?

3 megjegyzés :

  1. Érdekes ötlet, valamilyen speciális alkalomra egyszer ki is próbálnám a kíváncsiság kedvéért, de a hétköznapoktól messze áll. Mondjuk lehet, hogy Mariah Carey már be is ruházott rá, amennyire pillangómániás :D

    VálaszTörlés
  2. Na ez nekem már sok. túlságosan is.. :S

    VálaszTörlés
  3. Hááááát...... érdekes :)

    VálaszTörlés