2013. március 16., szombat

A körömlakkozásról ...

Aki a körömdíszítés megszállottja vagy csak szeret ötleteket keresni az interneten a következő dizájnjához, annak nagyon jó segítségül szolgálnak a különböző lakkokkal, díszítésekkel foglalkozó blogok, ahol lakkokat tesztelnek, mutatnak be, díszítéseket készítenek, bemutatják a lépéseit. Mivel minden ember más, különböző kézügyességgel is vannak megáldva. Ez nem azt jelenti, hogy aki kevesebbet kapott belőle, az ne fejleszthetné - szerintem! Viszont van az a kategória, amikor valakinek tényleg alig van érzéke a dologhoz, de szívvel lélekkel csinálja. Még ezzel sincs baj, hiszen aki elkötelezett híve a fejlődésnek és gyakorlásnak, az hihetetlen magasságokig tud eljutni. :) De a bal oldalon található képet valahogy sehová sem tudtam besorolni ... ez most vicc, irónia, vagy tényleg maga a valóság - remélem nem! Tumblr-es keresgetéseim során jutottam hozzá és gondoltam megmutatom nektek. Szerintem csak viccből készült, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre!

11 megjegyzés :

  1. Hát ez talán még viccnek is rossz. :S

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy önbizalommépítő szándékkal készült, hogy lássuk ehhez képest mi már milyen profik vagyunk :D

    VálaszTörlés
  3. Ez csak vicc lehet:) max, ha a száma venném az ecsetet, úgy próbálnék lakkozni, nézne így ki a kezem... mondom ezt én, az abszolút "hobbylakkozó":)))
    Amikor az 5 éves fiam festette ki a lábamon a körmeim, az jobban nézett ki, komolyan! :D

    VálaszTörlés
  4. Ez csak vicc lehet, vagy még az se....

    VálaszTörlés
  5. egyik külföldi bloggerinánál már láttam olyan bejegyzést, hogy csukott szemmel festette ki a körmét. lehet ez is úgy készült. (vagyis remélem, mert ha nem, hát elég gáz)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, mert akkor tényleg inkább csak megmosolyogja az ember. :) Egyébként "elegant" azaz elegáns néven fut ez a kép.

      Törlés
  6. Gondolom vicc lehet, bár őszintén szólva szerintem annak sem túl jó ...
    Vagy egy olyan lakkozás, amit egy 2 éves gyerek próbált összehozni

    VálaszTörlés
  7. Lehet csak egy anyuka megengedte a kislányának, hogy kifesse a körmeit játékból. :)

    VálaszTörlés
  8. Szerintem ez az egyik trükköt akarja bemutatni. Most terjed a trükk. Ha egy bizonyos ragasztót kensz a körmeid köré a lakkozás előtt, akkor a lakkozás után lehúzod a ragasztót és nem marad a körmön kívüli területen lakk.

    VálaszTörlés
  9. Remélem, nem lesz belőle divat...

    VálaszTörlés