2013. március 17., vasárnap

Bubble nails - építsünk dombokat a körmökre!

Úgy látszik, van itt még megannyi ijesztő és furcsa újdonság, ahonnan az előző bogyós körmök jöttek! Nekem ez volt az első gondolatom, amikor megláttam ezeket a kész körmöket. Az előző cikknek adtam a "bubble nails" címet, de miután erre rátaláltam, le kellett cserélnem, hiszen erre jobban illik a név, valamint az interneten is így találhattok rá. Ezek a munkák egy philadelphiai szakember által készültek, melyek lényege, hogy a porcelán anyaggal nem kifelé, hanem felfelé építünk.

A körmök előkészítése után egy nagy gombóc kerül a köröm közepére, ez adja a legmagasabb pontot. Ha ez megvan, akkor újabb anyag gombócokat veszünk és eldolgozzuk azokat a kutikula valamint a köröm szélei felé. A lényeg, hogy egy tökéletes ívű, kis gombócot ("hegyecskét") kapjunk. Díszíteni persze ugyanúgy lehet, mint az összes porcelán körmöt, sőt! A nagy magassága miatt még nagyobb dolgokat is pakolhatunk az anyagba, mint egy strasszkő vagy tört kagyló.

Ti szívesen kipróbálnátok?

10 megjegyzés :

  1. Nekem ez talán még bizarrabb, mint az előző posztban mutatott kis golyócskás körmök... az alsó kép olyan, mintha a kamera torzítana jelentősen :S

    VálaszTörlés
  2. ehhez képes a bogyós szinte tetszik. ez valahogy olyan állatias és igénytelen és betegséget sugalló, egy (két) szóval talán a nem gusztával jelzővel illetném.

    VálaszTörlés
  3. hú. hátez. nincsenek rá szavak. :S :DDD

    VálaszTörlés
  4. Azt gondolom, hogy körmök terén mindenféle marhaságra nyitott vagyok, ....de ... ez valami iszonyat ronda...igénytelen, gusztustalan és hasonló

    VálaszTörlés
  5. Nekem is az jutott először eszembe, hogy ez rémisztő! :-)

    VálaszTörlés
  6. Jézus ereje :) ezek már nem is dombok...hegyek. ..

    VálaszTörlés