2013. március 20., szerda

Szakmai nap - Nails Premier a Corvin Moziban

Április 14-én vasárnap szakmai napot tart A BrillBirds a Corvin Moziban Budapesten. Kizárólag szalonkörmök kerülnek a reflektorfénybe, azok díszítési és építési lehetőségei. Egész napos előadássorozat, folyamatos workshop és vásártér várja a körmök szerelmeseit. Aminek nagyon örülök, hogy a látogatok a nap végén Brush&Go zselét kapnak ajándékba, ami tudjátok, a legújabb fejlesztésű, egy rétegben, fixálás mentesen kötő zselé, valamint egy kedvezményre jogosító kupont, amit a képzéseik bármelyikénél beválthatok majd! Engem és anyumat április 14-én itt megtaláltok! :) Egyébként azokat is szívesen fogadják, aki nem szakmabeli, pusztán érdekli a téma és bírja a 6 órás előadás sorozatot.

Az ott elhangzottakról nagyon szívesen készítek majd beszámolót nektek, hiszen nagyon sok témában tartanak majd előadást, és sok újdonság fog elhangzani, az egyszer biztos. Az alábbi előadásokra lehet számítani:
  1. Brush&Go egymozdulat virágok készítése az új zselével
  2. Festett minták porcelánra ( "Nem csak virágoké a világ" - egyéb motívumok bemutatása )
  3. Tartós 3D porcelán díszítések szalon porcelán körmökre
  4. Mindennapi kihívások a szalonmunkában: rágott köröm, lapát köröm, rövid körömágy
  5. Alkalmi leoldható díszítések
  6. Extrém formák szalonhosszúságú kivitelezése: monroe köröm, mandula, edge, 
  7. Újdonság mix: körmök a legújabb termékek felhasználásával
  8. Villámgyors díszítések a Brush&Go zselével
  9. Esküvői csipkeálom : csipke beépítése a nagy napra
  10. Exkluzív gél lakk díszítések
  11. Extra gyors díszítések transzferfóliával
  12. Nőies, elegáns, csajos díszítések a szalonmunkában
Nem tudnék olyan előadást mondani, ami engem nem érdekelne, úgyhogy tuti nagyon érdekes napom lesz 14-én! :) A hangsúlyt a díszítések bemutatására helyezik ez alkalommal, aminek én szívből örülök, hiszen ez engem sokkal jobban érdekel, de persze a helyes építés a gyönyörű díszítésnél sokkal fontosabb!

2 megjegyzés :

  1. Hű, imádlak, hogy szóltál, a Körömhajóra évek óta mennék, de mivel nem vagyok "hivatásos" ezért nem lehet. Ide viszont biztosan benézek! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, a körömhajónál papírt kell felmutatni, de itt mindenkit szívesen várnak! örülök, hogy hasznos volt a cikk, remélem Te is élvezni fogod az előadásokat! :)

      Törlés