2013. március 21., csütörtök

Vidám ikat mintás körmök - Step by Step

Ismeritek az ikat mintát? A lakberendezési boltokban nagyon sok ilyen mintájú anyagból készült párnát, terítőt, bútorokat találhatunk, de a ruhaboltokban is akadhatunk egy-két ilyen mintájú darabra, sőt, mindennapi használati tárgyakat mint például tányérokat, bögréket, képkereteket, táskákat is láthatunk ilyen mintában pompázni. Abban reménykedem, hogy az ilyen vidám mintás és élénk színű körmök majd előbb elűzik már ezt a rossz időt. Az elkészítése nagyon egyszerű, összesen 4 féle színre van szükségünk és már neki is foghatunk a díszítésnek! Az alábbi képeket követve láthatjátok: először egy alapot festünk, majd háromszögeket a körmök széleire, ezekbe pötty kerül, majd a lakkok találkozási pontjait apró, vékony fekete vonalakkal húzzuk át. A tetejére jöhet a fedő lakk és készen is van! :) Próbáljátok ki!


6 megjegyzés :

  1. ez igen.le a kalappal.nagyon bejovos:)

    VálaszTörlés
  2. nem is olyan bonyi, ahogy így lépésről-lépésre megörökítetted és leírtad. persze nem hiszem, h neki mernék állni, én ennél sokkal lustább lakkozó vagyok (és azért talán még ehhez is határeset az ügyességem-bénaságom...) :)

    VálaszTörlés
  3. Ez tényleg nagyon szuper lett, és az alapszín is nagyon bejövős. :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon bejövős! Majd lehet én is kipróbálom! :) Amúgy hasonlót láttam Kayla Shevone blogján is, ott is nagyon tetszett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a blogot még nem ismertem, de köszönöm! :)

      Törlés